viernes, 19 de febrero de 2010

1 Psicólogo/a (y Logopeda). Bases. Ajuntament de Xirivella (Horta Sud-València)

Ajuntament de Xirivella . Àrea de Secretaria. Edicte de l'Ajuntament de Xirivella sobre publicació de les bases específiques que regiran en el procés de selecció d'una plaça de psicòleg/òloga vacant en la plantilla.
Mitjançant el present edicte es fan públiques les bases específiques que regiran en el procés de selecció, com a funcionari en propietat, d'una plaça de psicòleg/òloga, vacant en la plantilla de l'Ajuntament de Xirivella.
Disposició preliminar:
D'acord amb la relació de llocs de treball (RLT) d'este Ajuntament, i aprovació del pressupost general municipal de l'exercici 2009 i la corresponent normativa del catàleg de llocs de treball, es realitza la convocatòria que regirà el procés de selecció en propietat de la plaça que a continuació es detalla, pel sistema d'oposició torn lliure, inclosa en l'oferta d'ocupació de l'exercici 2006, aprovada per Resolució núm. 677/06, de data 28 d'abril de 2006. Tot això, d'acord amb el que disposen les bases generals aprovades per acord plenari de data 18/02/2003, amb les modificacions puntuals acordades per acord plenari de data 15 d'abril de 2004, 16/09/2004, i 29/11/2007, publicades en el BOP núm. 121, 290 i 61, de data 22 de maig de 2004, 6/12/2004, i 12/03/2008, respectivament.
Sistema de selecció: oposició torn lliure
Una plaça de psicòleg, de l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe superior, grup A, subgrup A1, nivell de complement de destinació 25, lloc de treball núm. 20 e).
Requisits: Els establits en les Bases Generals, publicades en el BOP núm. 121, de data 22 de maig de 2004.
Titulació requerida: llicenciatura en Psicologia i formació universitària en Logopèdia: Diplomatura, especialitat universitària, màster en logopèdia o equivalents.
Coneixements mínims: Haurà d'estar capacitat per a realitzar intervencions tant en l'àrea psicopedagògica i logopèdia com en la comunitària, s'acreditarà amb la superació de les proves pràctiques establides en esta convocatòria.
Perfil lingüístic: C1-3 (certificat de coneixements grau mitjà de valencià, expedit per la JQCV).
També s'hi podrà optar per realitzar l'exercici establit en la fase d'oposició, el qual serà obligatori i eliminatori. S'haurà d'obtindre la qualificació d'apte per a acreditar el requisit. Este exercici serà previ a la fase de selecció.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia