viernes, 26 de febrero de 2010

1 tècnic mitjà d'intervenció. (A2). Bases. Mancomunitat de la Valldigna.

Anunci de la Mancomunitat de la Valldigna sobre aprovació de les bases específiques per a la provisió, per mitjà d'oposició lliure, d'una plaça de tècnic mitjà d'intervenció de la plantilla de funcionaris de carrera.
ANUNCI
Base primera. Objecte de la convocatòria.- 1.1 És objecte de la convocatòria la provisió en propietat d'una plaça de tècnic mitjà d'intervenció, vacant en la plantilla de funcionaris de carrera d'esta Mancomunitat, enquadrada en l'Escala d'Administració General, Subgrup A 2, de conformitat amb el que estableix la disposició transitòria tercera, apartat 2 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'estatut de l'empleat Públic.
Les seues funcions seran les pròpies del seu grup i categoria i en concret es responsabilitzarà del funcionament correcte del lloc de treball, les funcions del qual són les relacionades amb foment local, promoció turística i intervenció; redactar informes, propostes, acords, memòries, estadístiques, etc; s'encarregarà d'iniciar actuacions i del seguiment dels expedients vinculats amb temes de la seua competència; formular propostes de resolució de recursos en l'àmbit de la seua responsabilitat; coordinar el treball del personal que li siga assignat, i aquelles altres funcions semblants que li siguen encomanades.
1.2 El sistema selectiu serà el d'oposició.
Base segona. Normativa d'aplicació.-
En tot allò no expressament previst en les presents bases s'aplicarà el que disposa la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (EBEP, d'ara en avant); la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim local; el Reial Decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, el Reial Decret 896/1991, de 7 de juny, sobre Regles Bàsiques i Programes Mínims del procediment de selecció dels funcionaris d'Administració Local; el Decret 33/1999, de 9 de març, del Consell de la Generalitat Valenciana, amb les modificacions introduïdes per Resolució de 17 de juliol de 2000, Decret 218/2003 de 24 d'octubre de 2003, Decret 87/2004 de 28 de maig de 2004 i el Decret 68/2005 de 8 d'abril de 2005, i supletòriament pel Reial Decret 364/1995, de 10 de març, pel que s'aprova el Reglament General d'Ingrés del Personal al servici de l'Administració General de l'Estat i de Provisió de Llocs de Treball i Promoció Professional dels Funcionaris Civils de l'Administració general de l'Estat.
Base tercera. Requisits que han de reunir els aspirants.- Per a prendre part en les proves selectives d'esta convocatòria serà necessari:
A. Tindre la nacionalitat espanyola, sense perjuí del que estableix l'article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut de l'Empleat Públic.
B. Tindre complits 18 anys d'edat.
C. Estar en possessió, almenys, del títol d'enginyer tècnic, diplomat universitari, arquitecte tècnic, formació professional de tercer grau o equivalent o si és el cas els tres primers cursos complets de qualsevol llicenciatura universitària, en la data en què acabe el termini de presentació d'instàncies.
D. No patir malaltia o defecte físic que impedisca l'exercici de les corresponents funcions.
E. No trobar-se inhabilitat o inhabilitada penalment per a l'exercici de les funcions públiques.
F. No haver sigut separat o separada per mitjà d'expedient disciplinari de qualsevol Administració o ocupació pública.
Base quarta. Igualtat de condicions.- D'acord amb el que estableix la Llei 13/1982, de 7 d'abril, d'Integració Social de Minusvàlid, en les presents proves seran admeses les persones minusvàlides en igualtat de condicions que els altres aspirants.
Els aspirants minusvàlids hauran de presentar certificació de la Conselleria competent en matèria de Treball i Afers Socials, o òrgan competent de altres comunitats autònomes o de l'Administració de l'Estat, que acredite tal condició, així com la seua capacitat per a exercir les tasques corresponents a les places objecte de la present convocatòria.
El tribunal establirà, per a les persones amb minusvalideses que així ho sol·liciten, les adaptacions possibles de temps i mitjans per a la realització de les proves. A este efecte els interessats hauran de presentar la petició corresponent en la sol·licitud de participació en la convocatòria, juntament amb el certificat a què es refereix l'apartat anterior. En este cas, les proves no s'iniciaran fins que per l'Administració competent s'haja informat respecte a les adaptacions necessàries en funció de la natura i grau de discapacitat.
Base cinquena. Instàncies i admissió d'aspirants.- 5.1 En les instàncies sol·licitant prendre part en la present oposició, que hauran d'estar degudament omplides, manifestaran els aspirants que reuneixen totes i cada una de les condicions i requisits exigits en la base tercera, i si és el cas, base quarta, referides a la data de terminació del termini de presentació d'instàncies, seran dirigides a la Presidència de la Mancomunitat de la Valldigna, i podran utilitzar la instància model que es facilitarà en la Secretaria de la Mancomunitat de la Valldigna, ubicada en la Plaça País Valencià, núm. 10, presentant-se en el Registre General d'Entrada d'esta o en la forma que determina l'article 38.4 de la Llei 30/92, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, durant un termini de 20 dies naturals, a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte d'esta convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia