viernes, 26 de febrero de 2010

Empleo temporal en Universidades Valencianas. PDI + PAS.

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 8 de febrer de 2010, de la Universitat de València, per la qual es convoca concurs de mèrits per als funcionaris i funcionàries del grup C (subgrup C2) d'administració general, escala auxiliar bàsica de suport administratiu, per a cobrir llocs de treball de conserges d'aquesta Universitat. [2010/1780] (pdf 306KB)
pàgina 7.674

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 12 de febrer de 2010, de la Universitat de València, per la qual es fa l'oferta pública d'una plaça de tècnic superior de suport a la investigació d'aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Fotobiología molecular químico-cuántica: energética y dinámica de reacción en el estado excitado, CI10-031». [2010/1794] (pdf 284KB)
pàgina 7.680

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 12 de febrer de 2010, de la Universitat de València, per la qual es fa l'oferta pública d'una plaça de tècnic superior de suport a la investigació d'aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Entering the high-precision era of flavour physics through the alliance of lattice simulations, effective field theories and experiment (Flavianet), CI10-033». [2010/1795] (pdf 284KB)
pàgina 7.685

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 16 de febrer de 2010, de la Universitat de València, per la qual es fa l'oferta pública d'una plaça de tècnic superior de suport a la investigació d'aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Asistencia especializada en el marco del proyecto "mejora de las propiedades saludables de la fracción grasa de los productos cárnicos crudos-curados mediante el empleo de bacterias", CI10-034». [2010/1796] (pdf 287KB)
pàgina 7.690

Universitat Jaume I
RESOLUCIÓ de 9 de febrer de 2010, del Rectorat de la Universitat Jaume I de Castelló, per la qual es convoca concurs públic de mèrits per a cobrir places de personal investigador doctor per suport dels grups d'investigació de la Universitat Jaume I per obra o servei determinat. [2010/2019] (pdf 311KB)
pàgina 7.695
ANNEX I
PLACES CONVOCADES DE PERSONAL INVESTIGADOR DOCTOR

CODI DEPARTAMENT ÀREA DE CONEIXEMENT PERFIL DE LA PLAÇA
12755 Dret Públic Dret Processal

Doctor/a en Dret. Investigació en Dret Processal, bàsicament en l’àmbit del procés civil, amb experiència acreditada en l’àmbit del Dret Processal comparat, amb coneixements d’anglès, alemany i italià.
12756 Física Òptica
Doctor en Física o Enginyeria amb experiència investigadora en:
. Òptica difractiva
. Processat òptic acromàtic
. Interferometria i holografia digital
. Sensors de fibra òptica
. Moduladors espacials de llum de cristall líquid
. Làsers de femtosegon
12757 Psicologia Evolutiva, Educativa, Social i Metodologia Psicologia Evolutiva i de l’Educació
Doctor/a en Psicologia, amb experiència en investigació en temes de:
. Habilitats mentalistes en població infantil amb baixa competència social: víctimes d’assetjament i menors rebutjats.
. Sistemes d’identificació de menors agressors, víctimes i públic.
. Constructes sociomorals infantils: culpa, vergonya i responsabilitat.

12758 Administració d’Empreses i Màrqueting Organització d’Empreses
Doctor/a en Administració i Direcció d’Empreses, especialitzat en pràctiques organitzatives, capacitat d’absorció de coneixement i capacitats dinàmiques.
Es requereix experiència en la conducció del treball de camp i construcció de bases de dades a partir d’enquestes autoadministratives. Es valorarà positivament el coneixement d’anglès i valencià.
Coneixements dels programes estadístics: EQS, LISREL, SPSS i PLS.
12759 Història, Geografia i Art Anàlisi Geogràfic Regional
Doctor/a en Geografia. Experiència investigadora en Climatologia i Dendrocronologia.
12760 Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia Psicologia Bàsica
Doctor/a en Psicologia, amb formació i experiència en metodologia psicofisiològica cardiovascular científicament acreditades. Participació en projectes centrats en hostilitat i psicofisiologia, particularment en els aspectes de reactivitat. Es valorarà el domini de tècniques específiques per a registrar i mesurar l’activació i reactivitat cardíaques de forma continuada (Finapress, Biopac MP 150, de 16 canals, Programa Acqknowledge, Superlab i EPrime)
12761 Traducció i Comunicació Biblioteconomia i Documentació
Doctor/a en Traducció i Interpretació, amb experiència en processos d’optimització de la traducció audiovisual e integració de qüestions d’accessibilitat i interculturalitat del software multimèdia interactiu.
Experiència professional i investigadora en tecnologies aplicades a la traducció.
Presentación de solicitudes.- Las solicitudes deberán presentarse en el Registro General de la Universidad Jaume I, edificio de Rectorado y Servicios Centrales, campus del Riu Sec, (horario: de lunes a viernes de 09.00 a 14.00 horas y de 17.00 a 19.00 horas. Horario de julio y agosto: de lunes a viernes de 09.00 a 14.00 horas), así como en los registros enumerados en el artículo 38.4 de la Ley 30/1992 (BOE de 27 de noviembre), de Régimen Jurídico de les Administraciones Públicas y del Procedimiento Administrativo Común, de acuerdo el modelo que figura en la siguiente dirección electrónica < http://www.uji.es/CA/serveis/rechum/ >.
Plazo de presentación de las solicitudes.- Diez días naturales a partir del día siguiente al de su publicación en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana Valenciana.[del 27 de FEBRER al 8 de MARÇ de 2010, a.i.]

Universitat Politècnica de València
RESOLUCIÓ de 10 de febrer 2010, de la Universitat Politècnica de València, per la qual es convoca concurs de mèrits per a la provisió de places de personal docent i investigador contractat laboral, en la figura de professorat contractat doctor, per al curs acadèmic 2009/2010. [2010/1613] (pdf 785KB)
pàgina 7.701
MÀQUINES I MOTORS TÈRMICS
Àrea: Enginyeria Aeroespacial
-Centre: ETS d’Enginyeria del Disseny
Nre. de places: 1 Codis(s) de la(es) plaça(ces): 4881
Categoria: COD Dedicació: TC
Perfil:
Tecnologia Aeroespacial.
Àrea: Màquines i Motors Tèrmics
-Centre: ETSE Industrials
Nre. de Places: 1 Codis(s) de la(es) plaça(ces): 4882
Categoria: COD Dedicació: TC
Perfil:
Màquines Tèrmiques.
Solicitudes.- Las personas interesadas en la presente convocatoria formalizarán su solicitud dirigida al rector de la Universidad a través del modelo de instancia que consta en anexo III, y asimismo será facilitada en los departamentos afectados y en el Registro General, situado en la sede central (puede obtenerse los modelos correspondientes, así como información de esta convocatoria a través de la página web < http://www.upv.es/rrhh >).
El plazo de presentación de solicitudes será de 10 días hábiles contados a partir del día siguiente de la publicación de la presente convocatoria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.[del 27 de FEBRER al 10 de MARÇ de 2010, a.i.]

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia