lunes, 11 de noviembre de 2013

«1 Beca per a realitzar tasques de suport i d’ajuda a la docència de llicenciats en Belles Arts per a l’Escola Municipal de Belles Arts d'Alcoi»

AJUNTAMENT D’ALCOI
EDICTE  Boletín Nº 214 del 11/11/2013 (pdf)
BASES DE LA CONVOCATÒRIA D’UNA BECA PER A L’ESCOLA MUNICIPAL DE BELLES ARTS D’ALCOI
De conformitat amb el que disposa la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, així com en l’article 13 de l’Ordenança general reguladora de la concessió de subvencions de l’Ajuntament d’Alcoi, es procedeix a donar publicitat a les bases que han de regir l’atorgament de subvencions en règim de concurrència competitiva, destinades a la concessió de d’una beca per a l’Escola Municipal de Belles Arts d’Alcoi.
En atenció al que s’exposa i a l’acord adoptat per Decret de l’Alcaldia, pel qual es van aprovar les bases de referència, es dóna publicitat a les mateixes en els termes següents:
Es procedeix a la convocatòria d’una beca per a realitzar tasques de suport i d’ajuda a la docència de llicenciats en Belles Arts per a l’Escola Municipal de Belles Arts d’Alcoi, corresponent a l’any acadèmic 2013-2014.
BASES DE LA CONVOCATÒRIA
1. La duració total de la beca serà, com a màxim, de 8 mesos, dividits en dos períodes (de novembre a desembre de 2013, i de gener a juny de 2014). I la seua dotació econòmica serà de 683,33 € mensuals bruts.
2. Fases econòmiques de la beca: a causa del fet que un curs escolar de l’Escola de Belles Arts està a cavall de dos exercicis pressupostaris, el nombre màxim de fases que es preveu establir en aquesta convocatòria de beca són dos, d’acord amb els següents paràmetres temporals i econòmics:
a) La primera fase correspondrà a la beca per al període de novembre i desembre de 2013. La seua dotació econòmica serà de 683,33 € mensuals bruts, per un total de 1.366,66 € aplicables a la partida 05444.92000.48222 del Pressupost Municipal de 2013.
b) La segona fase correspondrà al període de gener a juny de 2014. La seua dotació econòmica serà de 683,33 € mensuals bruts, per un total de 4.099,98 aplicables a la partida que amb aquesta finalitat es cree en el pressupost de 2014. Aquesta fase està supeditada a l’existència de crèdit adequat i suficient en el pressupost municipal corresponent a l’anualitat de 2014.
3. El becari desenvoluparà la seua activitat de novembre de 2013 (a partir de la data de resolució d’adjudicació de la beca) al 31 de desembre de 2013 i de l’1 de gener al 30 de juny de 2014, data en què conclourà el gaudi de la present beca. L’ingrés de la dotació de la beca es realitzarà mensualment si no hi ha abans renúncia expressa de la beca.
En eixe cas, s’abonarà el prorrateig pels dies reals de compliment de la beca després de l’informe previ de la directora de l’Escola Municipal de Belles Arts d’Alcoi.
4. El becari realitzarà les tasques específiques de la beca a les dependències de l’Escola Municipal de Belles Arts d’Alcoi, situades a l’edifici del Viaducte de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi i cedides a l’Ajuntament d’Alcoi.
5. Segons el Reial Decret 1493/2011, de 24 d’octubre, queden assimilats a treballadors per compte aliè, a efectes de la seua inclusió en el Règim General de la Seguretat Social, els que participen en programes de formació finançats per entitats o organismes públics o privats que, vinculats a estudis universitaris o de formació professional, no tinguen caràcter exclusivament lectiu sinò que incloguen la realització de pràctiques formatives en empreses, institucions o entitats i comporten una contraprestació econòmica per als afectats, qualsevol que siga el concepte o la forma en què es perceben, sempre que la realització dels dits programes no donen lloc a una relació laboral que determine la seua alta en el respectiu règim de la Seguretat Social.
En concret, el becari realitzarà pràctiques formatives, no lectives, relacionades amb les tasques pròpies d’aquesta Escola Municipal de Belles Arts.
6. La beca convocada s’adjudicarà mitjançant concurs entre els diversos aspirants a aquesta que posseïsquen els requisits següents i els acrediten documentalment:
a)
Ser espanyol i residir en el territori de la Comunitat Autònoma Valenciana.
b) Haver finalitzat la llicenciatura de Belles Arts.
c) Declaració responsable d’estar al corrent de les seues obligacions tributàries i amb la Seguretat Social.
d) Declaració responsable de no trobar-se en cap de les circumstàncies que li impedisquen d’obtenir la condició de beneficiari de subvencions públiques establertes en l’art. 13 de la Llei General de Subvencions.
7. Les sol·licituds es realitzaran mitjançant una instància adreçada al Sr. Alcalde de l’Ajuntament d’Alcoi, tot indicanthi «Beca per a realitzar tasques de suport i d’ajuda a la docència a l’Escola Municipal de Belles Arts» i s’hauran de presentar al Registre d’Entrada d’aquest Ajuntament (C/ Sant Llorenç, 6, 03801 Alcoi), o per qualsevol dels mitjans assenyalats en l’article 38 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. El model de sol·licitud podrà recollir-se al mateix Ajuntament o al mateix web municipal (http://www.alcoi.org).
El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies hàbils comptats a partir del dia següent al de la publicació d’aquestes bases en el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant (BOP-butlletí oficial de la província - alacant, 11 novembre 2013 - n.º 214). Boletín Nº 214 del 11/11/2013 (pdf) {del 12 al 22 de Novembre de 2013, a.i.} Així mateix, la convocatòria serà anunciada a través del tauler d’anuncis i la pàgina web de l’Ajuntament d’Alcoi, i mitjançant un anunci inserit en un periòdic local. Si l’últim dia fóra inhàbil, s’entendrà que el termini expira el primer dia hàbil següent.
— Les sol·licituds hauran d’anar acompanyades de la documentació següent:
a) Certificació acadèmica personal que acredite haver obtingut la titulació corresponent amb les qualificacions obtingudes, convocatòria i curs.
b) Currículum de l’aspirant. Els mèrits al·legats s’han de relacionar per blocs seguint el mateix ordre que el de la base 12 de la present convocatòria.
c) Certificat d’empadronament.
d) Qualsevol documentació que considere pertinent d’adjuntar com a mèrit personal. En cas de treballs realitzats o publicats caldrà adjuntar-ne una còpia.
e) Fotocòpia del DNI i número de telèfon.
— Tota la documentació s’ha de presentar en documents originals o en fotocòpies degudament compulsades. La documentació que no complisca aquests requisits no serà admesa a l’hora de baremar l’expedient personal del sol·licitant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia