jueves, 28 de noviembre de 2013

Borsa de treball de Directors de temps lliure per al programa Centre Jove. -concurs de mèrits-. Ajuntament d'Artà.

1. Aprovar les bases que han de regir la convocatòria per a la selecció de personal per crear una borsa de treball de directors de temps lliure per al programa Centre Jove, mitjançant el sistema de concurs de mèrits per cobrir amb caràcter interí o temporal les vacants que es produeixin o en la resta de supòsits que, d’acord amb la normativa vigent, es pugui contractar personal laboral no permanent de directors de temps lliure de l’Ajuntament d’Artà.
2. Publicar les bases de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.
BASES QUE HAN DE REGIR LA CONVOCATÒRIA D’UNA BORSA PER COBRIR LES VACANTS DE LES PLACES DE DIRECTOS DE TEMPS LLIURE PER DUR A TERME EL PROGRAMA CENTRE JOVE
PRIMERA.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. És objecte de la present convocatòria la creació d’una borsa de treball mitjançant concurs de mèrits, de directors de temps lliure per dur a terme el programa ‘CENTRE JOVE, a l’efecte de  poder cobrir quan sigui necessari, amb caràcter interí o temporal les vacants que es produeixin o en la resta de supòsits en què, d’acord amb la normativa vigent es pugui contractar personal laboral no permanent.
SEGONA.- CONDICIONS DELS ASPIRANTS. Per prendre part al concurs és necessari posseir els següents requisits a la data d’expiració del termini assenyalat per a la presentació de sol·licituds: 
a) Ser espanyol o, si escau, membre de la Comunitat Europea, amb les condicions establertes a la Llei 17/1993, de 23 de desembre, o estranger resident, sense perjudici d’allò establert a l’art. 57 de la Llei 7/2007. 
b) Tenir complerts 16 anys, i no excedir l’edat en què faltin menys de deu anys per a la jubilació forçosa per edat determinada per la legislació bàsica en matèria de funció pública. 
c) Estar en possessió d’alguna de les titulacions següents o estar en condicions d’obtenir-la en la data en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds:
- Diploma de Director d’Activitats de Temps Lliure Infantil i Juvenil.
- Títol de tècnic superior en Animació Sociocultural.
d) Posseir la capacitat funcional, física o psíquica, per al desenvolupament de les tasques.
e) No haver estat separat ni acomiadat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de l’Estat, a les Comunitats Autònomes o a les entitats locals, ni trobar-se inhabilitat per exercitar funcions públiques.
f) D’acord amb el Reglament per a l’ús de la llengua catalana a l’Ajuntament d’Artà, aprovat el 27 de juliol de 2000, les persones candidates han d’acreditar el nivell B2 de coneixements de català, mitjançant el corresponent títol expedit per la Junta Avaluadora de Català o equivalent, o mitjançant la realització d’una prova específica d’aquest nivell, que el declararà apte o no. La data, lloc i hora de realització de l’exercici es publicarà a la mateixa resolució que declari aprovada la llista provisional d’admesos i exclosos o en una resolució a part.
En cas de no poder acreditar documentalment els coneixements corresponents, es realitzarà una prova específica de llengua catalana. Les persones d’altres estats per als quals és d’aplicació el dret a la lliure circulació, o estrangers amb permís de residència permanent o permís de treball i residència en vigor o en tràmit de renovació que no siguin hispanoparlants, han d’acreditar un coneixement adequat del castellà mitjançant una prova específica.
TERCERA.- FUNCIONS. Les funcions a desenvolupar seran les pròpies del programa ‘CENTRE JOVE’ que pugui dur a terme l’ajuntament .
QUARTA.- PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES.
La sol·licitud per participar a les proves selectives haurà d’anar adreçada al President de la Corporació i s’ha de presentar en el Registre general d’aquest Ajuntament en el termini de vuit dies hàbils, comptadors a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. {del 29 de novembre al 9 de desembre de 2013, a.i.} Els successius anuncis es publicaran en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament.
Les sol·licituds també es poden presentar en la forma que determina l’article 38.4 de la Llei 4/1999, de 13 de gener, de modificació de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. En aquest supòsit, l’aspirant haurà de comunicar immediatament aquest fet enviant un fax al núm. 971829086, en el qual acrediti haver presentat la sol·licitud, en què ha de figurar el segell oficial d’entrada amb indicació de la data. No s’admetran les sol·licituds presentades fora d’aquest termini.
Per ésser admès, i en el seu cas, prendre part a aquesta convocatòria, bastarà que els aspirants manifestin a les seves instàncies que reuneixen totes i cada una de les condicions exigides a la base segona. A més, els aspirants hauran d’acompanyar la sol·licitud amb els justificants originals o fotocòpies acarades (compulsades) dels mèrits a valorar de la fase de concurs. No seran valorats els mèrits al·legats i no justificats en la forma indicada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia