martes, 12 de noviembre de 2013

ajudes a xicotetes i mitjanes empreses per a la producció en valencià de curtmetratges i per al desenrotllament de contingut audiovisual multiplataforma, transmèdia i crossmèdia.

ORDEN 92/2013, de 8 de noviembre, de la Consellería de Educación, Cultura y Deporte, por la que se convoca concurso público para la concesión de ayudas a pequeñas y medianas empresas para la producción en valenciano de cortometrajes y para el desarrollo de contenido audiovisual multiplataforma, transmedia y crossmedia. [2013/10728] pdf 887KB)
 Primero. Convocar concurso público para la concesión mediante concurrencia competitiva de ayudas para la producción de cortometrajes y para el desarrollo de contenido audiovisual multiplataforma, transmedia y crossmedia en la Comunitat Valenciana y aprobar las bases y los anexos por las que se regirán estas ayudas.
Segundo. El importe global máximo de estas ayudas es de 165.411,00 euros, ...
ANNEX 1
Bases reguladores de la convocatòria pública per a l’adjudicació d’ajudes a xicotetes i mitjanes empreses per a la producció de curtmetratges i per al desenrotllament de contingut audiovisual multiplataforma
1. Objecte de les ajudes. Les ajudes regulades per la present orde tenen per objecte el suport als emprenedors en el sector audiovisual, la producció audiovisual de creació i de contingut artístic, cultural i social, la utilització del valencià en les obres audiovisuals i la incorporació de les noves tecnologies de la comunicació a la Comunitat Valenciana.
2. Modalitats i conceptes. La convocatòria inclou les ajudes per a la producció de curtmetratges de ficció,
– Curtmetratge: la pel·lícula cinematogràfica que tinga una duració inferior a seixanta minuts.
– Multiplataforma: formats ideats per a servir-se’n a través de qualsevol dispositiu o suport de vídeo, tenint en compte les peculiaritats de tots i cada un d’estos i de cara a aprofitar els avantatges que proposen: telèfon mòbil, ordinador, mp4, WebTV, IPTV, etc.
1. Transmèdia: la narrativa gira sobre una idea central que pot ser duta a terme transversalment en totes les plataformes de comunicació, des d’un film fins una sèrie d’animació o una acció de mobilització espontània (flash mob). Hi ha una idea central del guió però cada element té un contingut distint i és independent.
2. Crossmèdia: la integració entre les tres plataformes fonamentals de comunicació existents: gràfica-web-vídeo. S’han de considerar tots els aspectes que configuren el contingut: disseny gràfic de marca, aplicació a la web i integració en el vídeo.
documental o animació, i el desenrotllament de contingut audiovisual multiplataforma, que incloguen un plantejament transmèdia i crossmèdia en versió en valencià durant l’exercici 2013. Els continguts multiplataforma subvencionables hauran de formar una sèrie d’un mínim de tres capítols i una duració total mínima de 10 minuts, així com, de manera inexcusable, el seu vessant multiplataforma amb continguts web i/o interactius: pàgines, blogs, xarxes socials, aplicacions per a dispositius portàtils, etc.
4. Sol·licituds. Requisits generals i normes de tramitació. 4.1. El termini de presentació de les sol·licituds serà de set dies naturals comptats a partir de l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 13 al 19 de novembre de 2013, a.i.}
... La tramitació telemàtica pot realitzar-se a través del PROP, en els URL següents: http://www.gva.es/portal/page/portal/inicio/procedimientos?id_proc=16538

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia