viernes, 8 de noviembre de 2013

Borsa treball de tècnic superior d’educació infantil + Mestres d'Educació Infantil; de l’escola municipal de primer cicle d’educació infantil, -EMI- Flor de Murta. Flor de Murta. Ajuntament d’Algaida (Mallorca-Illes Balears)

COBRIR EVENTUALS NECESSITATS D’OCUPACIÓ URGENT O BAIXES A L’EMI FLOR DE MURTA
PRIMER. OBJECTE, CARACTERÍSTIQUES I NORMATIVA APLICABLE

1. L’objecte de la present convocatòria és la creació, pel procediment de concurs, d’una borsa de treball de personal laboral de tècnics superiors d’educació infantil de l’EMI Flor de Murta, per tal de poder cobrir eventuals baixes de personal laboral o necessitats de provisió urgent de les places corresponent a aquesta categoria professional de l’EMI.
2. D’acord amb la relació de llocs de treball, les places de tècnic superior d’educació infantil a l’EMI, tenen atribuïdes les funcions pròpies dels professionals de primer cicle d’educació infantil, tals com atendre, ensenyar i cuidar dels infants que hi assisteixen, així com la informació i atenció als pares o tutors. El nivell de llengua catalana que s’exigeix és el nivell B2.
3. La convocatòria de la borsa de treball i el procés selectiu de concurs, es regirà per les presents bases específiques i, per les bases generals per crear borses de personal laboral per cobrir necessitats temporals i urgents de l’Ajuntament d’Algaida, aprovades per Decret de Batlia núm. 289, de 23 d’abril de 2012, publicades al BOIB Núm. 61 de 01-05-2012, que també es troben a disposició dels interessats al web municipal www.ajalgaida.net (serveis a la ciutadania/oferta d’ocupació pública/bases general borsins personal laboral). Així mateix, també li serà d’aplicació la resta de normativa que li correspongui en matèria de funció pública.
4. La convocatòria i les bases específiques es publicaran en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web municipal (www.ajalgaida.net), on també es publicaran periòdicament totes les fases del procés selectiu.
SEGON. REQUISITS GENERALS i ESPECÍFIQUES DE LES PERSONES ASPIRANTS. 1. Per participar a la convocatòria, les persones interessades han de complir els següents requisits:
a)
Els requisits generals que es detallen a l’article 3 de les bases generals per crear borses de personal laboral per cobrir necessitats temporals i urgents de l’Ajuntament d’Algaida, aprovades per Decret de Batlia núm. 289 (BOIB Núm. 61 de 01-05-2012) i que també es troben a disposició dels interessats al web municipal www.ajalgaida.net (serveis a la ciutadania/oferta d’ocupació pública/bases general borsins personal laboral).
b) I els requisits específics següents:1. Estar en possessió de la titulació de tècnic superior en educació infantil o d’alguna de les titulacions equivalents acadèmica i professionalment. Així, d’acord amb el que estableix l’article 11 del Decret 60/2008, de 2 de maig, pel qual s’estableixen els requisits mínims dels centres d’educació infantil (BOIB núm. 63, de 08/05/2008), també podran optar a formar part de la borsa de treball, les persones que estiguin en possessió d’algun dels següents títols:
a) Certificat de professionalitat d’educació infantil.
b) Certificació de les unitats de competència que componen la qualificació d’educació infantil.
c) Professionals en possessió de qualsevol altre títol o acreditació declarats equivalents a algun dels anteriors o que hagin estat habilitats per a l’atenció a infants de 0-3 anys.

2. Acreditar els coneixements de llengua catalana corresponents al nivell de certificat B2 (antic nivell B). Aquelles persones que no disposin del títol del nivell B2 o equivalent podran sol·licitar fer la prova de català a la seva instància.
3. Satisfer la taxa de serveis de selecció de personal en la quantitat de 3 €. Restaran exemptes del pagament de la taxa de drets d’examen les persones amb discapacitat igual o superior al 33 %.
TERCER.- PRESENTACIÓ DE SOl·lICITUDS. 1. Les sol·licituds per participar es presentaran, d’acord amb el model de l’Annex I, en el Registre General de l’Ajuntament d’Algaida, en el termini de 10 dies hàbils, comptadors des del dia següent de la publicació de la convocatòria al BOIB. {del 8 al 19 de novembre de 2013, a.i.} Les sol·licituds també es podran presentar, d’acord amb l’article 38.4 de la Llei 30/92 de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. En aquest cas, necessàriament s’haurà de trametre, mitjançant fax o correu electrònic a l’Ajuntament d’Algaida, còpia de la sol·licitud registrada per tal de tenir coneixement de la presentació (Fax núm. 971125044; correu electrònic tagjuridica@ajalgaida.net).
2. A la sol·licitud s’haurà d’acompanyar ordenadament la següent documentació:
1)
Fotocòpia del DNI o, en el cas de no ser espanyol, fotocòpia del NIE, passaport o targeta de residència.
2) Fotocòpia compulsada del títol de tècnic superior en educació infantil o d’alguna de les titulacions equivalents acadèmica i professionalment, d’acord amb el que estableix l’article 11 del Decret 60/2008, de 2 de maig, pel qual s’estableixen els requisits mínims dels centres d’educació infantil, tal com s’indica a l’apartat segon d’aquestes bases.
3) Fotocòpia compulsada del títol acreditatiu del nivell de català B2 (antic nivell B) exigit per participar, d’acord amb el que es detalla a l’apartat segon d’aquestes bases. Les persones que no comptin amb el nivell exigit poden optar per realitzar una prova de llengua catalana i hauran de sol·licitar-ho a l’apartat corresponent del model de sol·licitud.
4) Resguard acreditatiu d’haver realitzat el pagament de la taxa per import de 3 € (model Annex II), en el qual ha de figurar el segell de l’entitat bancària que justifiqui el pagament esmentat; també es pot adjuntar còpia del justificant de la transferència efectuada si el pagament s’ha fet mitjançant banca electrònica.
5) Per a les persones aspirants amb discapacitat igual o superior al 33 %, un certificat dels equips multiprofessionals de l’organisme públic corresponent sobre les condicions personals d’aptitud per exercir les funcions corresponents al categoria professional de la borsa a la qual la persona candidata aspira i que ha d’expressar que es troba en condicions de complir les tasques fonamentals del cos mitjançant, si corresponen a judici de l’administració, les adaptacions necessàries del lloc de treball.
6) Relació dels mèrits que s’al·leguen: aquesta relació s’haurà de presentar en forma de llistat on constaran detallats i ordenats els documents que es presenten per justificar el mèrits, d’acord amb el blocs que seran objecte de valoració al concurs.
El llistat de mèrits s’ha d’acompanyar per l’original o fotocòpia compulsada dels títols justificatius de cada mèrit que s’al·legui. Els mèrits al·legats sense justificació documental no es tindran en consideració. Tots els documents s’hauran de presentar dins el termini d’admissió de sol·licituds, sense que es puguin presentar en cap altre moment.
....................
BASES ESPECÍFIQUES QUE REGIRAN LA CONVOCATÒRIA PER CONSTITUIR UNA BORSA DE TREBALL DE PERSONAL LABORAL DE MESTRES D’EDUCACIÓ INFANTIL, PER TAL DE PODER COBRIR EVENTUALS NECESSITATS D’OCUPACIÓ URGENT O BAIXES A L’EMI FLOR DE MURTA
PRIMER. OBJECTE, CARACTERÍSTIQUES I NORMATIVA APLICABLE. 1. L’objecte de la convocatòria és la creació, pel procediment de concurs, d’una borsa de treball de personal laboral de mestres en educació infantil, per tal de poder cobrir eventuals baixes de personal laboral o necessitats de provisió urgent de les places corresponent a aquesta categoria professional a l’escola municipal de primer cicle d’educació infantil, Flor de Murta.
2. D’acord amb la relació de llocs de treball, les places de mestre d’educació infantil a l’EMI, tenen atribuïdes les funcions pròpies dels mestres de primer cicle d’educació infantil, tals com exercir les funcions de coordinació de les distintes línies, atenció, ensenyament i cuidat dels infants, així com les pròpies d’informació i atenció als pares o tutors. El nivell de llengua catalana que s’exigeix és el nivell B2.
3. La convocatòria de la borsa de treball i el procés selectiu de concurs es regirà per les presents bases específiques i per les bases generals per crear borses de personal laboral per cobrir necessitats temporals i urgents de l’Ajuntament d’Algaida, aprovades per Decret de Batlia núm. 289, de 23 d’abril de 2012 (BOIB Núm. 61 de 01-05-2012), que també es troben a disposició dels interessats al web municipal
www.ajalgaida.net (serveis a la ciutadania/oferta d’ocupació pública/bases general borsins personal laboral). Així mateix, també li serà d’aplicació la resta de normativa aplicable en matèria de funció pública.
4. La convocatòria i les bases específiques es publicaran en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web municipal (www.ajalgaida.net), on també es publicaran periòdicament totes les fases del procés selectiu.
SEGON. REQUISITS GENERALS I ESPECÍFIQUES DE LES PERSONES ASPIRANTS. 1. Per participar a la convocatòria, les persones interessades han de complir els següents requisits:
a)
Els requisits generals que es detallen a l’article 3 de les bases generals per crear borses de personal laboral per cobrir necessitats temporals i urgents de l’Ajuntament d’Algaida, aprovades per Decret de Batlia núm. 289, de 23 d’abril de 2012 (BOIB Núm. 61 de 01-05-2012), que també es troben a disposició dels interessats al web municipal www.ajalgaida.net (serveis a la ciutadania/oferta d’ocupació pública/bases
general borsins personal laboral).
b) I els requisits específics següents:
1.
Estar en possessió de la titulació de mestre amb l’especialitat d’educació infantil o títol de grau equivalent.
2. Acreditar els coneixements de llengua catalana corresponents al nivell de certificat B2 (antic nivell B). Aquelles persones que no disposin del títol del nivell B2 o equivalent podran sol·licitar fer la prova de català a la seva instància.
3. Satisfer la taxa de serveis de selecció de personal en la quantitat de 5 €. Restaran exemptes del pagament de la taxa de drets d’examen les persones amb discapacitat igual o superior al 33 %.
TERCER.- PRESENTACIÓ DE SOl·lICITUDS 1. Les sol·licituds per participar es presentaran d’acord amb el model de l’Annex I, en el Registre General de l’Ajuntament d’Algaida, en el termini de 10 dies hàbils, comptadors des del dia següent de la publicació de la convocatòria al BOIB. {del 8 al 19 de novembre de 2013, a.i.}. Les sol·licituds també es podran presentar, d’acord amb l’article 38.4 de la Llei 30/92 de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. En aquest cas, necessàriament s’haurà de trametre mitjançant fax o correu electrònic a l’Ajuntament d’Algaida, còpia de la sol·licitud registrada per tal de tenir coneixement de la presentació (Fax núm. 971125044; correu electrònic tagjuridica@ajalgaida.net).
2. A la sol·licitud s’haurà d’acompanyar ordenadament la següent documentació:
1)
Fotocòpia del DNI o, en el cas de no ser espanyol, fotocòpia del NIE, passaport o targeta de residència.
2) Fotocòpia compulsada del títol específic exigit per participar, d’acord amb el que es detalla a l’apartat segon d’aquestes bases.
3) Fotocòpia compulsada del títol acreditatiu del nivell de català exigit per participar, d’acord amb el que es detalla a l’apartat segon d’aquestes bases. Les persones que no comptin amb el nivell exigit poden optar per realitzar una prova de llengua catalana i hauran
de sol·licitar-ho a l’apartat corresponent del model de sol·licitud.
4) Resguard acreditatiu d’haver realitzat el pagament de la taxa per import de 5 € (model Annex II), en el qual ha de figurar el segell de l’entitat bancària que justifiqui el pagament esmentat; també es pot adjuntar còpia del justificant de la transferència efectuada si el pagament s’ha fet mitjançant banca electrònica.
5) Per a les persones aspirants amb discapacitat igual o superior al 33 %, un certificat dels equips multiprofessionals de l’organisme públic corresponent sobre les condicions personals d’aptitud per exercir les funcions corresponents al categoria professional de la borsa a la qual la persona candidata aspira i que ha d’expressar que es troba en condicions de complir les tasques fonamentals del cos mitjançant, si corresponen a judici de l’administració, les adaptacions necessàries del lloc de treball.
6) Relació dels mèrits que s’al·leguen: aquesta relació s’haurà de presentar en forma de llistat on constaran detallats i ordenats els documents que es presenten per justificar el mèrits, d’acord amb el blocs que seran objecte de valoració al concurs (vegeu punt sisè. Valoració de mèrits).
El llistat de mèrits s’ha d’acompanyar per l’original o fotocòpia compulsada del títol justificatiu de cada mèrit que s’al·legui. Els mèrits al·legats sense justificació documental no es tindran en consideració. Tots els documents s’hauran de presentar dins el termini d’admissió de sol·licituds, sense que es puguin presentar en cap altre moment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia