viernes, 29 de noviembre de 2013

7 llocs de treball temporal (A2): 2 Tècnics/a de Gestió, 2 Orientadors/es Laborals, 1 Orientador/a i Prospector/a Laborals, 1 Prospector/a Laboral . Consell Comarcal del Vallés Oriental (Vallés Oriental-Barcelona/Catalunya)

El 25 de novembre de 2013, la Presidència del Consell Comarcal ha dictat el Decret 145/2013, relatiu a l’aprovació de les Bases i de la convocatòria de selecció i la provisió de set llocs de treball temporal, pel qual es disposa: 
1. Aprovar la convocatòria per a seleccionar els llocs de treball temporals següents: 
- Una plaça de tècnic/a de gestió a temps complet del grup de classificació A2, subescala tècnica de gestió, arquitecte tècnic, escala d’administració general, de la plantilla del personal funcionari interí del Consell Comarcal. 
El sistema de selecció i provisió d’aquesta plaça serà per concurs oposició i torn lliure. Les tasques que es desenvoluparan en aquest lloc de treball seran prestar assistència tècnica a ajuntaments en matèria d’arquitectura tècnica municipal; avaluar, informar i inspeccionar en matèria d’arquitectura tècnica; donar suport quan calgui en la resta de funcions de l’Àrea de Medi Ambient i Territori. 
- Una plaça de tècnic/a de gestió del grup de classificació A2, subescala tècnica de gestió diplomat/da en treball social, escala d’administració general, de la plantilla del personal laboral temporal del Consell Comarcal. 
El sistema de selecció i provisió d’aquesta plaça serà per concurs oposició i torn lliure. 
Les tasques que es desenvoluparan en aquest lloc de treball seran les descrites a la Relació de llocs de treball (Codi funció F18) i la coordinació d’un dels equips bàsics de serveis socials de l’Àrea de Polítiques Socials i d’Igualtat. 
 - Una plaça de tècnic/a de gestió del grup de classificació A2, subescala tècnica de gestió, escala d’administració general, de la plantilla del personal laboral temporal del Consell Comarcal. 
El sistema de selecció i provisió d’aquesta plaça serà per concurs oposició i torn lliure. Les tasques que es desenvoluparan en aquest lloc de treball seran les descrites a la Relació de llocs de treball en matèria de turisme i s’adscriurà a l’Àrea de Desenvolupament Local. 
 - Dues places d’orientadors laborals, tècnic/a de gestió del grup de classificació A2, subescala, escala d’administració general, de la plantilla del personal laboral temporal del Consell Comarcal. 
El sistema de selecció i provisió d’aquesta plaça serà per concurs i torn lliure. Les tasques vinculades al lloc de treball són les previstes a la taula de funcions de la Relació de llocs de treball per l’exercici 2014, codi F15, per dur terme les actuacions previstes en el Programa d’experiència professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya Joves per l’ocupació (ORDRE EMO/270/2013, de 28 d’octubre, de modificació de l'Ordre EMO/293/2012, de 25 de setembre). Ambdós llocs de treball s’adscriuran a l’Àrea de Desenvolupament Local. 
- Una plaça d’orientador i prospector laborals de tècnic/a de gestió, del grup de classificació A2, subescala tècnica de gestió llicenciats en psicologia, pedagogia, psicopedagogia o en el seu defecte llicenciat/da o diplomat/ada en altres matèries però amb experiència i competència acreditable en actuacions o programes similar, escala d’administració general, de la plantilla del personal laboral temporal del Consell Comarcal. 
El sistema de selecció i provisió d’aquesta plaça serà per concurs i torn lliure. Les tasques vinculades al lloc de treball són les previstes a la taula de funcions de la Relació de llocs de treball, codi F15, per dur terme les actuacions previstes en el Programa “Fem Ocupació per a Joves” (ORDRE EMO/278/2013, de 28 d’octubre) 
- Una plaça de prospector laboral de tècnic/a de gestió, del grup de classificació A2, subescala tècnica de gestió llicenciats en psicologia, pedagogia, psicopedagogia o en el seu defecte llicenciat/da o diplomat/ada en altres matèries però amb experiència i competència acreditable en actuacions o programes similar, escala d’administració general, de la plantilla del personal laboral temporal del Consell Comarcal. 
El sistema de selecció i provisió d’aquesta plaça serà per concurs i torn lliure. Les tasques vinculades al lloc de treball són les previstes a la taula de funcions de la Relació de llocs de treball, codi F15, per dur terme les actuacions previstes en el Programa “Fem Ocupació per a Joves” (ORDRE EMO/278/2013, de 28 d’octubre). 
2. Aprovar les Bases que regeixen la convocatòria de les proves selectives per a la selecció i provisió de personal temporal, i que són les següents: 
BASES QUE REGEIXEN LA CONVOCATÒRIA DE LES PROVES SELECTIVES PER A LA SELECCIÓ I PROVISIÓ DE PERSONAL TEMPORAL
...
2. Condicions dels aspirants. Per ser admès per fer les proves selectives, els aspirants han de reunir els requisits i les condicions següents:
a) Tenir la ciutadania espanyola, tenir la ciutadania de qualsevol membre de la Unió Europea o tenir la ciutadania de qualsevol país que hagi ratificat un conveni relatiu a l’entrada, la circulació, la residència i l’establiment dels seus nacionals.
b) Tenir complerts setze anys.
c) Posseir la titulació suficient, els mèrits i capacitats i estar en condicions de tenir l’acreditació corresponent en la data en què s’acabi el termini de presentació de sol·licituds per prendre part en les proves selectives:
- Grup A2: Enginyeria tècnica, diplomatura universitària, FP III o equivalent
d) La titulació exigida en el cas de les places adscrites l’Àrea de Polítiques Socials i d’Igualtat serà:
- Grup A2: Diplomatura en Treball Social
e) La titulació exigida en el cas de les places adscrites l’Àrea de Medi Ambient i Territori serà:
- Grup A2: Arquitectura tècnica
f) La titulació exigida en el cas de les places d’orientadors i/o prospectors adscrites l’Àrea de Desenvolupament Local serà:
- Grup A2: Llicenciats en psicologia, pedagogia, psicopedagogia o en el seu defecte llicenciat/da o diplomat/ada en altres matèries però amb experiència i competència acreditable en actuacions o programes similar.
g) No patir cap malaltia ni estar afectat per cap limitació física o psíquica que impedeixi el desenvolupament de les funcions corresponents.
h) No haver estat separat, per resolució disciplinària ferma, del servei de cap administració pública, ni estar inhabilitat per sentència ferma per a l'exercici de les funcions públiques.
Tots els requisits exigits s’han de tenir en el dia que acabi el termini de presentació de sol·licituds, i s’han de mantenir en el moment de l’atorgament del contracte indefinit.

3. Presentació de les sol·licituds. Les sol·licituds per prendre part a la convocatòria, en les quals es fa constar que es reuneixen les condicions exigides en aquestes bases per a la plaça a la qual s’opti, s’han d’adreçar al Consell Comarcal i presentar en el seu Registre General, carrer Miquel Ricomà número 46 de Granollers, en el termini de deu dies naturals, a comptar a partir de l’endemà de la publicació de l’anunci de la convocatòria al Diari oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 30 de novembre al 9 de desembre de 2013, a.i.}
A la sol·licitud s’han d’adjuntar els documents següents:
a) Fotocòpia del document d’identitat.
b) Currículum vitae.
c) Fotocòpia compulsada de la titulació acadèmica exigida a les bases.
d) Fotocòpia de tota la documentació acreditativa dels mèrits al·legats i valorables a la fase de concurs i dels requisits mínims necessaris per tenir dret a participar en les proves.
Quan la sol·licitud s’enviï per correu, l’aspirant ha de justificar la data d’imposició de la tramesa a l’oficina de Correus i anunciar-la al tribunal mitjançant telefax o telegrama en el mateix dia.
En presentar la sol·licitud, els aspirants han d’abonar en concepte de drets d’examen per prendre part en les proves selectives, l’import següent:
Grup A2: 29,02 euros
El pagament d’aquest import es farà efectiu mitjançant ingrés en efectiu o transferència bancària al compte 2013-0046-82-0200998227, de la Caixa Catalunya, o bé per gir postal o telegràfic. En tots els casos, s’ha de presentar amb la sol·licitud la còpia del resguard acreditatiu de l’ingrés, i, en el cas dels girs postals, es farà constar el nom de l’aspirant, la data i el número del gir.    -   www.vallesoriental.cat/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia