martes, 12 de noviembre de 2013

1 tècnic/a mitjà topògraf/a, 1 tècnic/a superior economista, i 1 arquitecte tècnic/a. Ajuntament d' Esparreguera. (Baix Llobregat-Barcelona/Catalunya)

En el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 30 d’octubre de 2013, han estat publicades íntegrament les Bases específiques que a continuació es detallen:
- Registre 022013025526 per a la provisió d’una plaça de tècnic/a mitjà topògraf/a, de l’escala d’administració especial, subescala tècnica, classe diplomada, de la plantilla de personal funcionari de l’Ajuntament d’Esparreguera, pel sistema de concurs oposició lliure.
- Registre 022013025528 per a la provisió d’una plaça de tècnic/a superior economista, de l’escala d’administració especial, subescala tècnica, classe superior, de la plantilla de personal funcionari de l’Ajuntament d’Esparreguera, pel sistema de concurs oposició lliure.
- Registre 022013025529 per a la provisió d’una plaça d’arquitecte tècnic/a, de l’escala d’administració especial, subescala tècnica, classe diplomada, de la plantilla de personal funcionari de l’Ajuntament d’Esparreguera, pel sistema de concurs oposició lliure.
El termini de presentació de sol·licituds per a poder participar en les presents convocatòries és de 20 dies naturals comptats des de l’endemà de la publicació d’aquest anunci al DOGC.{del 13 de Novembre al 2 de Desembre de 2013, a.i.}  www.esparreguera.cat     Plaça Ajuntament, 1, 08292 Esparreguera, Barcelona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia