lunes, 25 de noviembre de 2013

es convoca la realització de diverses proves tendents a l'obtenció o renovació de certificats acreditatius de formació en matèria de transports per a l'any 2014.

RESOLUCIÓN de 4 de noviembre de 2013, de la Dirección General de Transportes y Logística, por la que se convoca la celebración de diversas pruebas tendentes a la obtención o renovación de certificados acreditativos de formación en materia de transportes para el año 2014. [2013/11080]
Primer. Objecte de la resolució. És objecte d’esta resolució convocar les proves següents per a l’exercici 2014:1. Exàmens per a l’obtenció del certificat d’aptitud professional acreditatiu de la qualificació inicial, necessari per a la conducció per vies públiques espanyoles de vehicles per als quals siga obligatori estar en possessió de permisos de conducció de les categories C1, C1+E, C, C+E, D1, D1+E, D o D+E, definides en el Reial Decret 818/2009, de 8 de maig, pel qual s’aprova el Reglament General de Conductors.
2. Exàmens per a l’obtenció i la renovació dels certificats de competència professional dels consellers de seguretat per al transport de mercaderies perilloses per carretera.
3. Exàmens per a l’obtenció del certificat de competència professional per a l’exercici de les activitats de transport interior i internacional de mercaderies i de viatgers.
Segon. Presentació de soŀlicituds. 1. Les soŀlicituds per a l’obtenció del certificat d’aptitud professional
acreditatiu de la qualificació inicial es presentaran segons el que preveu l’article 7 de l’Orde 3/2010, de 18 de gener, de la Conselleria d’Infraestructures i Transports, que establix:
a) Les soŀlicituds es tramitaran exclusivament per via telemàtica.
b) Les soŀlicituds d’inscripció s’hauran d’efectuar en els terminis que es detallen en l’annex V d’esta resolució.
c) Per a l’efectiva inscripció s’haurà de consignar el número de la taxa de drets d’admissió a l’examen, així com la data de l’ingrés corresponent.
d) La falta de justificació de l’abonament dels drets d’examen determinarà l’exclusió de l’aspirant.
e) En cap cas la justificació de l’abonament dels drets d’examen substituirà al tràmit d’inscripció.
f) Requisit indispensable per als aspirants que vullguen presentar-se a les proves d’obtenció del certificat d’aptitud professional, serà haver superat el curs de qualificació inicial abans de l’inici dels terminis d’inscripció indicats en l’annex V
g) Els aspirants hauran de residir a la Comunitat Valenciana, en cas contrari, caldrà ajustar-se al que establix l’article 5.2 de l’Orde 3/2010, de 18 de gener.
2. Obtenció i renovació dels certificats de competència professional de conseller de seguretat per al transport de mercaderies perilloses per carretera.
Les soŀlicituds per a l’obtenció i la renovació dels certificats de competència professional de conseller de seguretat per al transport de mercaderies perilloses per carretera es podran presentar bé de forma telemàtica o segons el que disposa l’article 8 de l’Orde de 24 de març de 2004, de la Conselleria d’Infraestructures i Transport.
Estes soŀlicituds hauran de realitzar-se per mitjà del model que s’adjunta en l’annex III d’esta resolució, ...
Sext. Dates, hora i lloc de realització de les proves. 1. En tots els casos, el lloc de realització i l’hora d’inici de les proves s’anunciarà en la pàgina web www.citma.gva.es amb una antelació mínima de 15 dies. En el cas dels exàmens per a l’obtenció i la renovació dels certificats de competència professional de conseller de seguretat per al transport de mercaderies perilloses per carretera, es podran establir diferents horaris per a les diverses especialitats, que s’anunciaran, igualment, amb una antelació mínima de 15 dies abans de la realització dels exàmens, en la pàgina web www.citma.gva.es.
2. La determinació de les dates i l’hora de realització dels exàmens s’establix en l’annex II d’esta resolució.
ANNEX II
Data de celebració de les proves d’obtenció del certificat d’aptitud professional acreditatiu de la qualificació inicial.

18 de gener de 2014
22 de febrer de 2014
5 d’abril de 2014
24 de maig de 2014
5 de juliol de 2014
13 de setembre de 2014
22 de novembre de 2014

Dates de celebració de les proves d’obtenció i renovació dels certificats de capacitació professional de conseller de Seguretat per al transport de mercaderies perilloses per carretera.
24 de maig de 2014
22 de novembre de 2014
Dates de celebració de les proves d’obtenció del certificat de competència professional per a l’exercici de les activitats de transport interior de mercaderies i de viatgers.
24 de maig de 2014
22 de novembre de 2014

No es poden fer ambdós exercicis en la mateixa convocatòria, s’haurà d’optar per una de les dos modalitats o mercaderies o viatgers.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia