viernes, 8 de noviembre de 2013

ajudes per als centres d'educació especial, les unitats d'educació especial en centres ordinaris i els centres d'acció educativa singular (CAES), de titularitat de corporacions locals i privats concertats, per a l'adquisició de llibres de text i de material didàctic i informàtic en el curs 2013-2014.

ORDEN 89/2013, de 6 de noviembre, de la Consellería de Educación, Cultura y Deporte, por la que se convocan ayudas para los centros de educación especial, las unidades de educación especial en centros ordinarios y los centros de acción educativa singular (CAES), de titularidad de corporaciones locales y privados concertados, para la adquisición de libros de texto y de material didáctico e informático en el curso 2013-2014. [2013/10602]  (pdf 767KB)
Primer. Objecte. 1. Es convoquen ajudes per als centres d’educació especial i les unitats d’educació especial en centres ordinaris de titularitat de corporacions locals i privats concertats a la Comunitat Valenciana per a l’adquisició de llibres de text i material didàctic i informàtic, adaptats a les necessitats del seu alumnat, d’acord amb els requisits i procediment que s’establixen en l’annex I d’esta orde.
2. Es convoquen ajudes per als centres d’acció educativa singular (CAES) privats concertats de la Comunitat Valenciana per a l’adquisició de llibres de text i material didàctic i informàtic, adaptats a les necessitats del seu alumnat, d’acord amb els requisits i procediment que s’establixen en l’annex I d’esta orde.
3. Els centres d’educació especial, així com els centres ordinaris amb unitats d’educació especial i els centres d’acció educativa singular de la Comunitat Valenciana, de titularitat de la Generalitat, queden exclosos de participar en esta convocatòria. Les seues necessitats de llibres de text i material didàctic i informàtic seran ateses a través d’una dotació específica inclosa en els gastos de funcionament dels centres.
4. Els centres, per mitjà del reciclatge, constituiran un fons de llibres de text i material didàctic i informàtic.
Tercer. Crèdit disponible. 1. El crèdit màxim per al finançament d’esta convocatòria serà de 320.000 euros, ...
3. Estes ajudes es convoquen amb la col·laboració del Ministeri
d’Educació, Cultura i Esport
a través del programa per al finançament
de llibres de text i material didàctic i informàtic.
 ANNEX I
Base 1. Objecte. 1.1. Els centres d’educació especial i les unitats d’educació especial en centres ordinaris de titularitat de corporacions locals i privats concertats a la Comunitat Valenciana podran sol·licitar una ajuda econòmica per a l’adquisició de llibres de text i de material didàctic i informàtic, adaptats a les característiques i necessitats del seu alumnat.
1.2. Els centres d’acció educativa singular privats concertats, ateses les situacions socioeconòmiques de les famílies del seu alumnat, podran sol·licitar una ajuda econòmica per a l’adquisició de llibres de text i de material didàctic i informàtic.
1.3. Els llibres de text i el material didàctic i informàtic adquirit pels centres constituiran, per mitjà del reciclatge, un fons de llibres i material didàctic i informàtic.
Base 2. Requisits i obligacions dels centres beneficiaris. 2.1. Els centres que participen en esta convocatòria hauran de complir com a beneficiaris els requisits establits en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
2.2. Els centres beneficiaris hauran de complir les obligacions establides en l’article 14 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, així com la resta de disposicions que consten en esta orde.
Base 3. Termini de presentació de sol·licituds. 3.1. El model de sol·licitud es publica com a annex II d’esta orde. Tant el model com les instruccions per a la tramitació de l’ajuda estaran disponibles en la pàgina web http://www.cece.gva.es/ocd/areacd/es/abc/ajudesllibreSAsp
3.2. Els centres hauran d’omplir la sol·licitud d’ajuda i l’informe estadístic de l’alumnat matriculat en el centre per al curs 2013-2014 que figura com a annex III d’esta orde. L’esmentada sol·licitud haurà de ser impresa i firmada i, junt amb la documentació establida en la base 4, serà dirigida a la Direcció General de Centres i Personal Docent i presentada preferentment en el Registre d’Entrada de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport o en els registres d’entrada de les direccions territorials d’Educació, Cultura i Esport; o en qualsevol dels mitjans establits en l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques, i d’acord amb l’article 6.3 del Decret 130/1998, de 8 de setembre, del Govern Valencià, de registre d’entrada i eixida de sol·licituds, escrits, comunicacions i documents de l’Administració de la Generalitat Valenciana (DOGV núm. 3339, de 28.09.1998).
3.3. El termini de presentació de sol·licituds serà de deu díes hàbils a comptar des de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el DOCV.{del 9 al 19 de Novembre de 2013, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia