miércoles, 20 de noviembre de 2013

borsa de treball de tècnic/a especialista en informàtica (C1) de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat (Baix Llobregat-Barcelona/Catalunya)

Pel qual es fa públic que, per la Junta de Govern Local del dia 22 d’octubre de 2013 va aprovar la convocatòria del procés de selecció ordinari per constituir una borsa de treball que servirà per cobrir les tècnic/a especialista en informàtica de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, segons Bases específiques publicades al BOP del dia 11 de novembre de 2013.
necessitats de personal temporal o nomenaments d’interinitat de personal de tasques de
LA TAXA REGULADORA DE DRETS D’EXAMEN FIXADA SEGONS L’ORDENANÇA FISCAL NÚMERO 26, I ASSENYALADA EN FUNCIÓ DEL GRUP DE CLASSIFICACIÓ C1 SERÀ DE 13,60€

Bases específiques del procés de selecció per constituir una borsa de treball de tècnic/a especialista en informàtica

 PROCÉS SELECTIU 13-TEMPO03 

És objecte d’aquestes bases la regulació dels procés de selecció per constituir una borsa de treball que servirà per cobrir les necessitats de personal temporal o nomenaments d’interinitat de personal de tasques de tècnic/a especialista en informàtica mentre es mantingui actualitzada i amb vigència com a borsa de treballadors o funcionaris propis de l’Ajuntament.

Les retribucions i dedicació estaran en funció de les vacants que es vagin produint, i el procés selectiu es regirà per les bases generals publicades al BOP de data 27 de juny de 2012 i exposades a la web municipal i les bases específiques següents:
Primera. Requisits específics. A més de les condicions generals exposades a la base general segona, els aspirants hauran de:
a) Estar en possessió de títol de Grau superior en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa o en Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics o titulació superior.
b) Estar en possessió del certificat de nivell C de la Junta permanent del Català, o d’algun dels certificats o titulacions equivalents, d’acord amb l’establert a la base general segona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia