viernes, 29 de noviembre de 2013

contractació laboral temporal d'una plaça de tècnic/a superior amb destinació de l'Escola municipal de Música de l' Ajuntament del Prat de Llobregat. (Baix Llobregat-Barcelona/Catalunya)


Es fa públic que per decret de la Tinència d'Alcaldia de l'Àrea d'Alcaldia, Serveis Centrals i Economia DEC 6230/2013, de 20 de novembre, es convoca el procés selectiu per a la contractació laboral temporal d'una plaça de tècnic/a superior amb destinació de l'Escola municipal de Música; per la qual cosa, el termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies naturals, a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOCG).[Número 6512, Data 29/11/2013] {del 30 de novembre al 19 de desembre de 2013, a.i.}
Els successius anuncis relacionats amb aquest procés selectiu es publicaran al tauler d'edictes i al web municipal (www.elprat.cat)
Les bases reguladores d'aquest procés selectiu ha estat publicades al Butlletí Oficial de la Província el dia 19 de novembre d'enguany.
........................................
BASES PER A LA CONTRACTACIÓ LABORAL TEMPORAL D'UNA PLAÇA DE TÈCNIC/A SUPERIOR AMB DESTINACIÓ A L'ESCOLA DE MÚSICA
Primera.- Objecte. És objecte de les presents bases regular el procés selectiu per a la contractació laboral temporal d'un/a tècnic/a superior que cobrirà una plaça de titulat/da universitari/ària superior corresponent al grup A, subgrup A1, i amb el codi d'identificació 100911 de la plantilla laboral d’aquest Ajuntament. Aquesta plaça serà adscrita al lloc de treball de director/a de l'escola de música, nivell de complement de destinació 22.
Segona.- Sistema selectiu
El procediment de selecció de la plaça objecte d’aquest procés és el concurs-oposició en torn lliure.
Tercera.- Perfil. El/La tècnic/a dependrà orgànicament del departament de Cultura on està inserida l'Escola Municipal de Música.
El seu treball es desenvoluparà, doncs, en el marc de les polítiques culturals i educatives de l'Ajuntament i ho farà en estreta col·laboració amb la resta de tècnics del departament compartint metodologies i objectius. Haurà de elaborar i desenvolupar el programa de música a la ciutat amb especial atenció a la direcció del projecte de l'Escola Municipal de Música.
El seu perfil serà el de una persona capaç de treballar amb autonomia i compromís ètic amb el projecte de l'Escola en el context de les polítiques culturals i educatives del municipi, de contribuir al desenvolupament professional dels seus col·laboradors, i de relacionar-se amb les empreses de gestió.
Una persona amb capacitat de planificació, que sàpiga establir els objectius amb claredat i preparar l'organització per assolir-los, distribuint els recursos, preparant les accions i avaluant els resultats.
Una persona amb habilitats en les relacions interpersonals, capaç d'estimular la participació, resoldre conflictes, i incentivar el treball en equip.
Les persones interessades en aquesta plaça poden consultar la següent documentació relacionada amb l'Escola Municipal de Música del Prat, en el web municipal (Ajuntament/Oferta Pública d'Ocupació): la Memòria justificativa de creació del servei, el Projecte d'establiment de l'Escola Municipal de Música del Prat, i el Reglament de funcionament del servei de l’escola.
Quarta.- Funcions. Les funcions a desenvolupar seran:
1. Relacions institucionals:
• Representar el centre en les seves relacions amb altres institucions públiques i entitats privades.
• Representar el centre en activitats formatives o informatives (jornades, trobades, congressos...) que es puguin celebrar amb la participació de l'Escola.
2. Organització de l'Escola municipal de Música:
• Fer propostes a la Secció de Cultura de l'Ajuntament en relació a l'organigrama i els protocols de funcionament per tal d'optimitzar el funcionament del centre.
Cinquena.- Condicions dels/de les aspirants. 5.1.- Per ser admesos/ses en aquest procés selectiu els/les aspirants hauran de complir els següents requisits:
a)
Ser ciutadà/na espanyol/a o de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o dels estats en el quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors/res, en els termes que indica la legislació vigent. En el cas d’estrangers/res s’haurà d’acreditar el domini de la llengua oficial de l’Estat espanyol.
També podran ser admesos/ses el cònjuge, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret, així com els seus descendents i els del seu cònjuge, sempre que no estiguin separats de dret, siguin menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat dependents.
També podran ser admesos/ses els/les nacionals de països diferents als que formen part de la Unió Europea, els/les quals hauran d'aportar permís de residència i treball, d'acord amb la normativa vigent.
b) Haver complert 16 anys d’edat i no superar l'edat de jubilació.
c) Posseir la titulació de Llicenciat/a o equivalent dins del termini de presentació de sol·licituds per prendre part en les proves selectives. Els/les nacionals dels Estats membres de la Unió Europea o d'altres estats diferents hauran d'acreditar el reconeixement del seu títol oficial per l'estat espanyol, de conformitat amb la normativa vigent en la matèria.
d) No patir cap malaltia o situació física i/o psíquica que impedeixi el normal desenvolupament i exercici de les funcions corresponents.
e) No estar inhabilitat/da per sentència ferma per a l’exercici d'ocupacions o càrrecs públics ni haver estat separat/da, per resolució disciplinària ferma, del servei de cap administració pública.
5.2.- Aquestes condicions hauran de complir-se, com a màxim, dintre de l’últim dia del termini de presentació d’instàncies.
Sisena.- Presentació de sol·licituds. Les persones que desitgin prendre part en les proves selectives hauran de:
Fase d'Oposició
a) Presentar en el termini de 20 dies naturals, comptats des de l'endemà de la publicació de la convocatòria al DOGC, instància a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana d'aquest Ajuntament –OIAC- (de dilluns a divendres, de 9 a 13,30 hores i de dilluns a dijous de les 16,30 a les 19 hores).
Les instàncies també es poden presentar en la forma que determina l'art. 38.4 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de règim jurídic de les Administracions públiques i del procediment administratiu comú, segons redacció establerta a la Llei 4/99 de 13 de gener. També podran presentar-se a l'oficina virtual d'aquesta Corporació municipal (www.elprat.cat).
b) Manifestar en la sol·licitud si s’està en possessió del certificat del nivell C de llengua catalana o equivalent.
c) Manifestar en la sol·licitud que es compleixen totes les condicions exigides en la base quarta.
d) Manifestar el consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part en aquesta convocatòria i per a la tramitació del procés selectiu, d'acord amb la legislació vigent.
Els/les aspirants discapacitats/des han de fer constar en la sol·licitud aquesta condició, així com les adaptacions que sol·liciten per a la realització de les proves.
Fase de Concurs
Les persones que hagin superat la prova teòrico-pràctica disposaran de 7 dies naturals per presentar a l'OIAC la documentació necessària per a la fase de concurs d'acord amb el següent detall:
...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia