martes, 12 de noviembre de 2013

XVIII Edició del Premi de Disseny de Cartells Commemoratius de la celebració, l'any 2014, del 8 de març, Dia Internacional de la Dona

ORDEN 17/2013, de 28 de octubre, de la Consellería de Bienestar Social, por la que se convoca la XVIII Edición del Premio de Diseño de Carteles Conmemorativos de la celebración, en el año 2014, del 8 de marzo, Día Internacional de la Mujer. [2013/10654] (pdf 400KB)
1. Objecte. Es convoca la XVIII Edició del Premi de Disseny de Cartells Commemoratius de la celebració, l’any 2014, del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona i s’aproven les bases que en regiran la concessió, que s’inclouen com a annex I de la present orde.
Article
2. Premis.
Els premis consistiran en una placa o un diploma acreditatiu.
ANNEX I
Bases
Primera. Objecte. Constituïx l’objecte d’estes bases regular el procediment de concessió, en la XVIII edició, del Premi de Disseny de Cartells Commemoratius de la celebració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, corresponent a l’any 2014.
Segona. Participants. Podran participar-hi les persones físiques, majors d’edat, residents a la Comunitat Valenciana, de forma individual o formant equip, i poden presentar tres dissenys com a màxim.
Tercera. Premis. 1. Es concedirà un primer premi i dos accèssits.
2. Es podran concedir mencions especials, si la qualitat de les obres presentades i no premiades ho meresqueren, a consideració del jurat.
3. L’entrega dels premis podrà realitzar-se en un acte públic organitzat per la Direcció General de Família i Dona.
Quarta. Condicions tècniques de les obres. 1. Els cartells hauran de ser originals i inèdits.
2. Els treballs podran ser executats per mitjà de qualsevol tècnica o procediment, sempre que siga susceptible de reproducció per mitjans tècnics normals.
3. Les dimensions seran necessàriament de 50x70 cm, en disposició vertical.
4. En els cartells i de forma visible haurà de figurar la llegenda «8 de Març, Dia Internacional de la Dona», així com espai lliure suficient per a inserir els logotips oficials.
5. Quedaran exclosos els treballs l’autor, contingut o presentació dels quals no s’ajuste als requisits previstos en esta orde.
Quinta. Presentació de treballs i documentació. 1. Els cartells es presentaran sense emmarcar, sobre un suport rígid de paper ploma de 3 o 5 mm que en facilite l’exposició.
2. Les obres es presentaran sense firmar i cada una d’elles anirà acompanyada d’una sol·licitud de participació, omplida correctament, el model de la qual s’adjunta com a annex II, que expresse l’acceptació de les presents bases, i a la qual s’assignarà un número de registre.
...
Sexta. Termini i lloc de presentació. 1. El termini de presentació començarà l’endemà de la publicació
d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i finalitzarà
el 10 de gener de 2014.

2. Els cartells originals i la documentació que els acompanya es presentaran en qualsevol de les seus de la Direcció General de Família i Dona d’Alacant (Rambla Méndez Núñez, núm. 41, 03002), Castelló de la Plana (C/ Ensenyament, núm. 10, 12001) o València (c/ Castán Tobeñas, núm. 77, Ciutat administrativa 9 d’Octubre-Torre 3, 46018), o en qualsevol dels llocs que, amb caràcter general, reconeix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia