martes, 26 de noviembre de 2013

borsa de treball de Tècnics mitjans d’Intervenció. Ajuntament d’Oliva (Safor-València)

Ajuntament d’Oliva  (ver pdf)
Anunci de l’Ajuntament d’Oliva sobre convocatoria i bases per a la constitució d’una borsa de treball de Tècnics Mitjans d’Intervenció. [BOP-València. Martes, 26 de Noviembre de 2013 - Nº. 281]
ANUNCI
Decret de l’alcaldia
Aprovacio convocatoria i bases borsa treball de tecnics mitjans d’intervenció, pel sistema de millora d’ocupació
Vistes les Bases reguladores de la convocatòria per a la formació d’una borsa de treball de Tècnics mitjans d’Intervenció, mitjançant el procediment de concurs-oposició.
Considerant que en l’actualitat i per raons d’urgència, es fa necessària la constitució de l’esmentada borsa de treball amb la finalitat de poder efectuar nomenaments o contractacions laborals temporals, en casos de necessitat, entre ells per acumulació de treballs, substitucions d’empleats públics, realització d’obres o serveis determinats amb substantivitat pròpia, etc.
De conformitat amb l’article 21 de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, pel qual s’atribueix com a competència de l’Alcalde, aprovar la convocatòria i les bases de les proves per a la selecció del personal.
RESOLC:
Primer.-
Aprovar la convocatòria i les bases reguladores del procediment selectiu per a la constitució d’una borsa de treball de Tècnics mitjans d’Intervenció, les quals s’adjunten com annex a la present resolució, amb un total de 8 pàgines.
Segon.- Ordenar la publicació integra de les bases, en el tauler d’anuncis d’aquest Ajuntament, en la pagina web: oliva.es i anunci en extracte en el BOP de Valencia als efectes de presentació d’instàncies per a sol·licitar prendre part en les proves selectives, les persones que estiguen interessades.
Tercer.- Notificar esta resolució a la Junta de Personal i al Comitè de empresa y facilitar copia de las bases.

Nota de redacció: Com que a hores d'ara encara no apareix res a la web de l'ajuntament d'Oliva; desconeixem els requisits i terminis legals per a la presentació d'instàncies i/o sol·licituds.
************
Segona.- Presentació d’instàncies. 1.- Els/les aspirants que desitgen prendre part en les proves selectives hauran de presentar en el Registre General de l’Ajuntament d’Oliva, plaça de l’Ajuntament, número1 (de dilluns a dissabtes, de 9 a 13 hores), una instància-tipus de la corresponent convocatòria adreçada al Sr. Alcalde-President de l’Ajuntament d’Oliva, d’acord amb el que disposa l’article 38 de la Llei del Règim Jurídic de les Administracions Públiques i de Procediment Administratiu Comú (des d’ara LRJPAC), sens perjudici dels altres mitjans previstos en la norma.
El termini per a la presentació d’instàncies comptarà des de la publicació de la convocatòria corresponent al Boletín Ofi cial del Estado fi ns a 20 dies naturals a partir de l’endemà de la data de publicació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia