jueves, 28 de noviembre de 2013

Curs de Diplomat en Salut Pública. Conselleria de Sanitat, a través de l’Escola Valenciana d’Estudis de la Salut (EVES)

RESOLUCIÓN de 11 de noviembre de 2013, del conseller de Sanidad, por la que se convoca el Curso de Diplomado en Salud Pública. [2013/11394]  
Per esta resolució la Conselleria de Sanitat, a través de l’Escola Valenciana d’Estudis de la Salut (d’ara en avant EVES), convoca la realització del Curs de Diplomat en Salut Pública.
La finalitat d’este curs és de proporcionar als professionals de salut, i preferentment als qui presten servicis en l’Administració pública sanitària, un coneixement més profund de les diverses disciplines de la salut pública i donar-los a conéixer els instruments imprescindibles que s’utilitzen per a la interpretació, el control i l’avaluació dels problemes de salut. La seua realització se subjectarà a les bases següents:
1. Normes generals. 1.1. El curs regular constarà de 275 hores lectives, repartides entre 200 teòriques i 75 pràctiques. De les 200 hores teòriques, 100 hores seran de formació en línia, i la resta de formació presencial.
Se’n farà una edició, a realitzar en l’Escola Valenciana d’Estudis de la Salut.
El nombre total de places convocades serà de 40.
De les 40 places oferides, 10 es reservaran per a llicenciats/diplomats o graus en els últims tres anys o bé per a titulats superiors o mitjans en els últims tres anys, i una per a persones amb discapacitat en un grau igual o superior al 33 %, de conformitat amb el que establix la Llei 11/2003, de 10 d’abril, de la Generalitat, sobre l’estatut de les persones amb discapacitat.
Les places convocades es cobriran segons la puntuació obtinguda, en el barem de selecció que apareix en l’annex I, si el nombre de sol· licituds excedix de les places oferides.
A més de les places oferides, se’n podran reservar fins a cinc més, per a professionals que estiguen desenrotllant funcions en salut pública en els servicis de salut de la Conselleria de Sanitat de la Comunitat Valenciana.
2. Requisits. 2.1. El curs va dirigit a titulats universitaris superiors i mitjans, de professions del sistema sanitari o vinculades a este.
2.2. L’obtenció dels requisits hauran de ser anteriors al moment de finalització del termini de presentació de sol·licituds.
3. Sol·licituds. 3.1. La sol·licitud per a prendre part en el curs s’ajustarà al model oficial, que figura en l’annex II. L’autovaloració de mèrits, per part del sol·licitant, haurà de fer-se en el model que figura en l’apartat F del annex II i no s’admetran en models diferents dels indicats en esta resolució, que haurà d’anar acompanyada del curriculum vitae personal detallat i actualitzat i dels documents acreditatius dels requisits i mèrits aportats. Quan s’aporten fotocòpies, estes hauran d’estar legalitzades davant de notari o compulsades per òrgans de cada Administració pública que tinga atribuïdes les competències d’expedició de còpies autèntiques de documents públics privats segons l’article 46 de Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
3.2. Les sol·licituds estaran dirigides a la Subdirecció General de l’Escola Valenciana d’Estudis de la Salut, carrer Juan de Garay, 21, 46017 València. Podran presentar-se a l’esmentada escola, a les direccions territorials de la Conselleria de Sanitat o en la forma que establix la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
3.3. El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, comptats a partir del següent al de la publicació d’esta resolució en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.  {del 29 de novembre al 23 de desembre de 2013, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia