martes, 12 de noviembre de 2013

XV Edició del Premi Literari de Narrativa per a Dones corresponent a l'any 2014.

ORDEN 16/2013, de 28 de octubre, de la Consellería de Bienestar Social, por la que se convoca la XV Edición del Premio Literario de Narrativa para Mujeres correspondiente al año 2014. [2013/10643]. (pdf 398KB)
1. Objeto. Se convoca la XV Edición del Premio Literario de Narrativa para Mujeres y se aprueban las bases que regirán su concesión en el año
2014, que se incluyen como anexo I de la presente orden.
2. Premios. Los premios consistirán en una placa y/o un diploma acreditativo.
ANNEX I
Bases
Primera. Objecte. L’objecte d’estes bases és regular el procediment de concessió de la XV edició del Premi Literari de Narrativa per a Dones corresponent a l’any 2014.
Segona. Participants. Podrà participar qualsevol dona major d’edat i resident a la Comunitat Valenciana amb un màxim de dos obres.
Tercera. Premis. 1. Es concediran un primer premi i dos accèssits. Un d’estos recaurà necessàriament en l’obra d’una autora que forme part d’una associació de dones.
2. Es podran concedir mencions especials si la qualitat de les obres presentades i no premiades ho meresqueren, a consideració del jurat.
3. L’entrega dels premis podrà realitzar-se en un acte públic organitzat per la Direcció General de Família i Dona.
Quarta. Condicions tècniques de les obres.
1. Les obres hauran de ser originals i inèdites en tota l’extensió.
2. Els treballs podran estar escrits en valencià o en castellà.
3. Les obres es presentaran mecanografiades, amb lletra tipus Times New Roman o Arial de grandària 12 i amb interlineat doble, impreses en paper DIN A4 per una sola cara.
4. Els treballs tindran una extensió mínima de 4 pàgines i màxima de 12.
5. El tema serà lliure i es valorarà, a més de la qualitat literària i la coherència narrativa, la defensa de valors no discriminatoris ni sexistes i la ruptura d’estereotips masculins i femenins tradicionals.
6. Quedaran exclosos els treballs l’autora dels quals, pel contingut o la presentació, no s’ajusten als requisits previstos en esta orde.
Quinta. Presentació de treballs i documentació. 1. Cada relat que es presente s’entregarà en un sobre gran, en què s’indicarà únicament el títol i, en el cas que l’autora forme part d’una associació de dones, també la paraula ASSOCIACIÓ. En el sobre s’inclouran 5 còpies, cada una precedida per una pàgina amb el títol i sense cap identificació de l’autora, i que no serà tinguda en compte per al còmput de l’extensió del treball.
2. Cada obra que es presente s’acompanyarà d’una sol·licitud de participació, degudament omplida, seguint el model que s’adjunta en forma d’annex II, en què s’expresse l’acceptació d’estes bases i a la qual se li assignarà un número de registre.
3. L’apartat ...
Sexta. Termini i lloc de presentació
1.
El termini de presentació començarà l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i finalitzarà el 14 de febrer de 2014.
2. Els treballs i la documentació que els acompanya es presentaran en qualsevol de les seus de la Direcció General de Família i Dona d’Alacant (Rambla Méndez Núñez, núm. 41, 03002), Castelló de la Plana (c/ Ensenyament núm. 10, 12001) o València (c/ Castán Tobeñas, núm. 77, Ciutat administrativa 9 d’Octubre-Torre 3, 46018), o en qualsevol dels llocs que, amb caràcter general, reconeix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia