lunes, 29 de julio de 2013

10 persones, 8 agents mediambientals (peons forestals) i 2 oficials mediambientals (capatassos forestals) per a la realització de condicionament i desbrossament de senders i camins, així com al manteniment de tallafocs i franges auxiliars en els paratges naturals . Mancomunitat de Municipis de l' Alcoià i El Comtat.

MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS DE L´ALCOIÀ I EL COMTAT. Boletín Nº 142 del 29/07/2013 (pdf)
-APROVACIÓ BASES PROCÉS SELECCIÓ PERSONAL PER A LA CREACIÓ DE BRIGADES MEDIAMBIENTALS I CONVOCATÒRIA PROCÉS - PROGRAMA FOMENT OCUPACIÓ TEMPORAL  [butlletí oficial de la província - alacant, 29 juliol 2013 - n.º 142, pàgina 77]
Primer.- Aprovar les següents Bases de selecció de personal:
- Bases que han de regir la convocatòria i el procés per a la selecció del personal necessari per a la creació de brigades mediambientals en el marc del Programa de Foment d’Ocupació Temporal
Segon.- Aprovar la convocatòria del procés selectiu per al qual s’han aprovat les bases indicades en el punt anterior, donant publicitat a la mateixa per tal que les persones interessades, en el termini de 20 dies hàbils a comptar des del següent al de publicació de l’anunci pertinent en el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant, puguen presentar instància per a prendre part en aquest procés.{del 30 de Juliol al 22 d' Agost de 2013, a.i.} 
BASES QUE HAN DE REGIR LA CONVOCATÒRIA I EL PROCÉS PER A LA SELECCIÓ DEL PERSONAL NECESSARI PER A LA CREACIÓ DE BRIGADES MEDIAMBIENTALS EN EL MARC DEL PROGRAMA DE FOMENT D’OCUPACIÓ TEMPORAL
PRIMERA.- FINALITAT. Per part de la Mancomunitat s’estima necessària, convenient i oportuna la posada en funcionament d’un Programa de Foment d’Ocupació temporal que permeta la contractació de personal per a la creació de brigades forestals que es dediquen al condicionament i desbrossament de senders i camins, així com al manteniment de tallafocs i franges auxiliars en els paratges naturals del nostre territori, com a mesures de prevenció d’incendis i/o inundacions que puguen ocasionar danys mediambientals i perjudicis econòmics rellevants als nostres municipis.
Considerant que en el cas que ens ocupa concorren circumstàncies excepcionals i extraordinàries d’urgent necessitat per a l’assumpció de les competències de foment d’ocupació anteriorment descrites, atesa l’actual conjuntura econòmica i tenint en compte les retallades que des de la Generalitat Valenciana s’han anat produint en els últims temps pel que fa a la conservació i manteniment de les muntanyes es considera oportuna la posada en funcionament d’aquest programa d’ocupació que permetrà la contractació en règim laboral i amb caràcter temporal, de personal (peons i oficials forestals) que s’encarreguen de les tasques de conservació, manteniment i neteja anteriorment descrites, previ el pertinent procés selectiu d’aspirants.
SEGONA.- OBJECTE. Les presents bases tenen per objecte la selecció de 10 persones, 8 agents mediambientals (peons forestals) i 2 oficials mediambientals (capatassos forestals) per a la realització de les actuacions descrites en el punt anterior, si bé, en funció del nombre d’instàncies presentades i de les necessitats de la Mancomunitat, el total de persones seleccionades podria ampliar-se fins aquell nombre de persones que resulte necessari. En aquest cas, també es reduiria proporcionalment la jornada de treball de cadascuna de les persones ocupades respecte de la jornada que els hagués correspost en el supòsit d’haver sigut 10 el nombre de persones contractades.
En tot cas, el límit de despesa per a 2013 no podria sobrepassar els imports fixats en la base quarta.
TERCERA. CONTRACTE DE TREBALL. La modalitat del contracte de treball és la regulada pel Text refós de la Llei de l’Estatut dels Treballadors, aprovat per Reial Decret Legislatiu 1/1995 de 24 de març, dins del marc del que disposa la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat públic.
El contracte de treball serà de durada determinada, a jornada completa o parcial, segons les necessitats existents en cada cas, per obra o servei determinat, i amb una durada màxima de 3 mesos des de l’inici del mateix.
QUARTA. RETRIBUCIONS. Les retribucions brutes a percebre seran les corresponents a la categoria professional del lloc de treball ocupat, segons la normativa vigent o segons el Conveni que pogués resultar d’aplicació a aquest tipus de personal, i vindran concretades en funció de la jornada de treball i, per tant, en funció de les hores treballades i dels conceptes retributius que els corresponguen.
En qualsevol cas, el total brut de despesa (incloent-se tot tipus de conceptes, tals com ingressos a compte en concepte d’IRPF o quotes de S. Social a deduir del salari del treballador i excloent-se les quotes de S. Social a càrrec de la Mancomunitat) no podran excedir durant tot 2013 de l’import global conjunt de 14.000 €, que és l’import existent en el crèdit pressupostari habilitat a l’efecte en el Pressupost aprovat per la Mancomunitat per a l’actual exercici 2013.
Per altra banda, pel que fa a la despesa de Seguretat Social a càrrec de la Mancomunitat, l’import total de la mateixa no podrà excedir durant tot 2013 de 4.000 €, que és l’import existent en el crèdit pressupostari habilitat a l’efecte en el Pressupost aprovat per la Mancomunitat per a l’actual exercici 2013, o de l’import que corresponga al personal contractat segons el que descriu el paràgraf anterior, sempre i quan existisca crèdit suficient i adequat a nivell de bossa de vinculació jurídica o es dote el mateix mitjançant la corresponent modificació de crèdit.
CINQUENA. REQUISITS DELS ASPIRANTS. Els aspirants hauran de reunir els requisits següents:
a. Requisits generals.
1.
Ser espanyol o d’un país membre de la Unió Europea o cònjuge d’espanyol o de nacional dels altres estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguen separats de dret, o ser descendent d’aquest o del seu cònjuge, sempre que estos no estiguen separats de dret, menor de 21 anys o major d’aquesta edat i viure al seu càrrec.
2. Tenir complerts setze anys d’edat i no excedir de l’edat màxima de jubilació forçosa.
3. No patir malaltia o defecte físic o psíquic que impedisca el normal desenvolupament de les tasques i funcions del lloc de treball que li corresponga ocupar.
4. No haver sigut separat mitjançant expedient disciplinari del servei de l’Estat, Comunitats Autònomes o Entitats Locals, ni trobar-se incapacitat ni inhabilitat per a l’exercici de funcions públiques (Declaració jurada).
b. Requisits específics
- Estar en situació d’atur o desocupació total i figurar inscrit en el SERVEF o equivalent, amb una antiguitat mínima de 6 mesos, com a demandant d’ocupació, amb plena disponibilitat, en qualitat d’agent forestal, mediambiental o equivalent (per al cas de peons forestals) o en qualitat
d’oficial forestal, mediambiental o equivalent (per al cas de capatassos forestals).

El compliment dels requisits anteriors s’entén referit al darrer dia del termini de presentació d’instàncies.
SISENA. DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR PELS ASPIRANTS. A. Documentació corresponent exclusivament a l’aspirant
1.
Instància dirigida a la Presidència de la Mancomunitat, sol·licitant l’admissió al procés de selecció, indicant a quin lloc de treball pretén accedir (al d’agent forestal, al d’ oficial forestal o a qualsevol dels dos, indistintament) havent de manifestar en la mateixa que reuneixen tots i cadascun dels requisits exigits a la base cinquena anterior. (Annex I)
2. Fotocòpia compulsada del DNI o NIE i de la targeta sanitària, si ja hagués estat afiliat.
3. Certificat d’empadronament amb data d’antiguitat.
4. Fotocòpia compulsada de la targeta de demanda d’ocupació i informe dels períodes d’inscripció com a demandant d’ocupació al Servei Públic d’Ocupació corresponent.
5. Fotocòpia compulsada del llibre de família del demandant.
6. Certificats expedits per l’empresa relatius als períodes treballats ja siga com a agent forestal o com a oficial forestal; en el seu defecte, fotocòpia compulsada dels contractes subscrits en relació amb aquestos llocs de treball.
7. En cas de tenir reconeguda oficialment una discapacitat en grau igual o superior al 33%, sempre que la mateixa no impedisca el normal desenvolupament de les funcions del lloc de treball, informe mèdic acreditatiu de que la discapacitat no li impedeix el desenvolupament normal del lloc de treball de referència.
8. En cas de ser víctima de violència de gènere, fotocòpia compulsada de l’acte de l’ordre d’allunyament o sentència judicial.
B. Documentació corresponent a l’aspirant i a la resta de membres de la unitat familiar en que aquest s’integra. A estos efectes, s’entén per membres de la unitat familiar tots aquells familiars que convisquen amb el sol·licitant en el domicili familiar.
1. Certificat històric del SERVEF o Servei Públic d’Ocupació que acredite la no percepció de cap tipus de prestació o subsidi per desocupació o atur, o l’import de les prestacions o ajudes que estan rebent-se, corresponent al sol·licitant i a la resta de membres de la unitat familiar en edat laboral, durant els últims tres anys.
2. Certificat històric de l’ INSS o organisme equivalent que acredite la no percepció de cap tipus de pensió o l’import de les pensions que es perceben, corresponent al sol·licitant i a la resta de membres de la unitat familiar, durant els últims tres anys.
3. Certificat/Informe de Vida laboral de la Seguretat Social amb el qual s’acredite que si s’està treballant o no a dia d’avui, corresponent al sol·licitant i a la resta de membres de la unitat familiar en edat laboral.
4. Còpia de la declaració d’IRPF o document/certificat negatiu on conste la no presentació d’aquesta, corresponent al sol·licitant i a la resta de membres de la unitat familiar, per tal d’acreditar que cap d’ells té ingressos ni disposa de bens immobles o capitals que li puguen generar rendiments, o bé quin és l’import dels ingressos corresponents a l’exercici, ja siguen per rendiments del treball o per qualsevol altra via, durant els últims tres anys.
5. Certificat positiu o negatiu de tributs locals satisfets anualment a l’Ajuntament d’imposició, durant els últims tres anys, corresponent al sol·licitant i a la resta de membres de la unitat familiar en edat laboral.
6. Certificat o volant col·lectiu d’empadronament on figuren les persones que, sent familiars de l’aspirant, figuren empadronades al domicili familiar, fet que genera la presumpció de que conviuen amb ell a aquest domicili.
SETENA. TERMINI DE PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES I DOCUMENTS. La sol·licitud d’admissió i la restant documentació requerida es presentarà en el Registre General l’Ajuntament d’Alcoi o en qualsevol dels Registres Generals dels Ajuntaments que composen la Mancomunitat en dies laborables de 9 a 14 hores, o bé mitjançant el procediment que regula l’article 38.4 de la Llei 30/1992, en el termini de 20 dies hàbils comptats a partir del dia següent al de la publicació de l’anunci de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la província d’Alacant, que també serà inserit al Tauler d’Anuncis de la Mancomunitat. {del 30 de Juliol al 22 d' Agost de 2013, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia