miércoles, 10 de julio de 2013

JQCV: llistes de resultats provisionals de les proves de grau elemental de coneixements de valencià i de capacitació tècnica: llenguatge administratiu. Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.
RESOLUCIÓ de 25 de juny de 2013, del president de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, per la qual es fan públiques les llistes de resultats provisionals de les proves de grau elemental de coneixements de valencià i de capacitació tècnica: llenguatge administratiu. [2013/6778]  (pdf 129KB)
Per Resolució de 14 de març de 2013, de la Direcció General d’Innovació, Ordenació i Política Lingüística, per la qual es convoquen les proves per a l’obtenció dels certificats oficials administratius de coneixements de valencià i es nomenen les comissions examinadores (DOCV 6993, 28.03.2013). En l’apartat catorze s’indica que el president de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià farà pública la llista d’aspirants amb la qualificació provisional d’apte o de no apte. Una vegada avaluades les proves corresponents al certificat de grau elemental de coneixements de valencià i de capacitació tècnica: llenguatge administratiu del primer període d’exàmens, resolc:
Primer. Fer públiques les llistes d’aspirants, amb la qualificació provisional d’apte o de no apte, de les proves per a l’obtenció dels certificats següents:
– Certificat de grau elemental de coneixements de valencià.
– Certificat de capacitació tècnica: llenguatge administratiu.

Les llistes estan disponibles en la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i en les direccions territorials d’Educació, Cultura i Esport.
També es poden consultar individualment les qualificacions en la pàgina web www.cece.gva.es/jqcv.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia