martes, 22 de diciembre de 2015

205 places al cos d'auxili judicial de l'Administració de justícia, pel sistema general d'accés lliure; a l'àmbit territorial de Catalunya.

Atesa la publicació al BOE núm. 299, de 15.12.2015, de la convocatòria del procés selectiu per a l'accés, pel sistema general d'accés lliure, al cos d'auxili judicial de l'Administració de justicia,
Resolc:
Fer pública al DOGC, mitjançant aquesta Resolució, la següent convocatòria del procés selectiu per a l'ingrés, pel sistema general d'accés lliure, al cos d'auxili judicial de l'Administració de justícia, amb especificació del nombre del places a l'àmbit territorial de Catalunya:
Ordre JUS/2681/2015, d'1 de desembre, per la qual es convoca procés selectiu per a l'ingrés, pel sistema general d'accés lliure, al cos d'auxili judicial de l'Administració de justícia (BOE núm. 299, de 15.12.2015): 205 places pel sistema general d'accés lliure.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia