lunes, 14 de diciembre de 2015

borsa de treball de places d’agent de la policia local . Ajuntament de Caldes d'Estrac (Barcelona)

En el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 7009 de data 2 de desembre de 2015 es van publicar les Bases generals de la Borsa de treball.
Aquestes bases específiques que han de regir el procés de selecció per la creació d’una borsa de treball de places d’agent de la policia local com a funcionaris interins han estat aprovades per la Junta de Govern Local de 2 de novembre de 2015, així com la convocatòria simultània de la mateixa.
El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals, comptadors a partir de l’endemà de la publicació de l’anunci de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. {del 15 de desembre de 2015 al 4 de gener de 2016, a.i.}
Les bases es podran consultar al tauler d’anuncis de l’Ajuntament o bé a la pàgina web de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac (www.caldetes.cat) a l’apartat de Seu Electrònica, Tauler d’Anuncis, Treball Públic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia