jueves, 27 de mayo de 2010

1 Agent Policia Local ( C1 ). Bases. Ajuntament de Benetusser (Horta Sud-València)

Edicte de l'Ajuntament de Benetússer (Horta Sud-València) bases per a cobrir en propietat una plaça d´agent de Policia Local. [Dijous, 27 de Maig de 2010 - BOP 124]
Bases per a cobrir en propietat una plaça d'agent de Policia Local
Objecte de la convocatòria i normativa d'aplicació.- 1. Objecte de la convocatòria. L'objecte de la present convocatòria és la cobertura en propietat d'una plaça d'agent de la policia local, escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars, enquadrada en l'escala bàsica, categoria d'agent, corresponent al nivell C1 de titulació. Pertany a l'oferta pública d'ocupació de l'exercici 2008 publicada en el DOCV núm. 5894 del 2008. El Tribunal no pot declarar que ha superat el procés selectiu un nombre d'aspirants superior al de les places convocades. La plaça convocada serà coberta per torn lliure per mitjà d'oposició, d'acord amb el Decret 88/2001, de 24 d'abril, del Govern Valencià. Es podrà augmentar el nombre de places convocades si es produïren noves vacants, adientment ofertades, abans de la finalització del procediment de selecció.
Requisits que han de reunir les persones aspirants.- 1. Condicions de les persones aspirants. Per a ser admeses en el procés selectiu les persones aspirants han de reunir els requisits següents en la data en què acabe el termini de presentació d'instàncies:
a) Tindre la nacionalitat espanyola.
b) Estar en possessió del títol de Batxiller o equivalent, o tindre complides les condicions per a obtindre'l en la data en què finalitze el termini de presentació d'instàncies.
c) No patir cap malaltia ni cap defecte físic que impedisca l'exercici de les funcions, d'acord amb els quadres d'exclusions mèdiques que s'arrepleguen en l'annex I d'estes bases i tindre una estatura mínima d'1,65 metres els homes i 1,60 metres, les dones.
d) Tindre complits els 18 anys, sense excedir l'edat de 30 anys. Només als efectes de l'edat màxima es compensarà el límit amb els servei prestats anteriorment a l'Administració local com a policia local o com a auxiliar de policia local.
f) Estar en possessió dels permisos que habiliten per a la conducció de vehicles de les classes B, A i BPT, que permeten la conducció de motocicletes amb unes característiques de potència que no sobrepassen els 25 kw o una relació potència/pes no superior a 0,16 kw/kg.
Presentació d'instàncies i documentació annexa.- 1. Les instàncies per a prendre part en la present convocatòria s'han de dirigir a l'alcaldessa d'este Ajuntament i es pot utilitzar la instància model que es facilitarà al Registre d'este Ajuntament i en el web: www.benetusser.net . Les instàncies s'han de presentar per Registre General d'Entrada, o en la forma que determina l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les Administracions públiques i del procediment administratiu comú, durant el termini de 20 dies naturals, a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci d'esta convocatoria en el Butlletí Oficial de l'Estat. En les instàncies per a prendre part en esta convocatòria les persones aspirants han de manifestar que reuneixen tots els requisits exigits en estes bases i que es comprometen a prestar el jurament o promesa preceptius.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia