lunes, 24 de mayo de 2010

4 places d'Administratiu d'Administració General ( C1 ) per oposició lliure. Bases. Ajuntament de Silla (Horta Sud-València)

Edicte de l'Ajuntament de Silla sobre les bases per a la cobertura de quatre places d'Administratiu d'Administració General per oposició lliure.
Lunes, 24 de Mayo de 2010 - BOP 121

Objecte de la convocatòria.- Aquesta convocatòria té per objecte la cobertura de quatre places vacants que pertanyen a la plantilla d'aquesta corporació que s'indica a continuació.
DENOMINACIÓ: Administratiu
GRUP i SUBGRUP : Grup C1
NOMBRE : 4 places
SISTEMA DE SELECCIÓ: Oposició Lliure
OFERTA D'OCUPACIÓ PÚBLICA: 2007 / 2007 / 2008 / 2009
NATURALESA: Funcionarial
ENQUADRAMENT: Escala d'Administració General. Subescala Administrativa
La cobertura d'aquestes places es considera necessària de conformitat amb l'article 70 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.L'accés comportarà la corresponent adscripció als llocs de treballs, prevists en la vigent relació de llocs de treball, classificats com a reservats a funcionaris i la resta de determinacions incloses en la classificació.
Drets d'examen.- Les taxes en concepte de formació d'expedient s'estableixen en 16,30 €.
L'import satisfet en concepte de drets d'examen solament serà tornat quan alguna de les persones aspirants no siga admesa a les proves per falta de requisits per a participar-hi.
Estaran exemptes del pagament de la taxa o gaudiran de bonificació les persones que es troben en algun dels casos establerts en l'article 18 de la Llei 66/1997, de 30 de desembre, de mesures fiscals, administratives i de l'ordre social amb les modificacions de la Llei 50/1998, de 30 de desembre i de la Llei 55/1999, de 29 de desembre. El compte bancari on s'han d'ingressar els drets d'examen és en la Caixa Rural de Torrent, Entitat 3118, Oficina 0037 dígit de control 96 i número de compte 1007939927
Requisits dels aspirants.- De conformitat amb els articles 56 i següents de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, per a prendre part en les proves selectives, les persones aspirants hauran de reunir els requisits següents:
a) Haver complit 16 anys d'edat i no excedir de l'edat màxima de jubilació forçosa.
b) Tenir la nacionalitat d'un dels estats membres de la Unió Europea o la nacionalitat d'un dels estats inclosos en l'àmbit d'aplicació dels tractats internacionals signats per la Unió Europea i ratificats per Espanya en què siga d'aplicació la lliure circulació de treballadors.
c) Estar en possessió del títol de Batxiller Superior, Batxiller (BUP), Formació Professional de 2n grau o Mòdul professional (Tècnic) equivalent,
d) Posseir capacitat funcional suficient per a l'exercici de les funcions encomanades.
e) No haver sigut separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques, ni estar inhabilitat per al desenvolupament de les funcions públiques.
El compliment dels requisits exigits s'entendrà referit al dia en què concloga el termini de presentació d'instàncies.
Instàncies i esmenes.- Els aspirants que desitgen prendre part en el procés selectiu hauran de presentar una instància de sol·licitud en què declararan complir tots els requisits fixats en aquestes bases i l'adreçaran a l'Alcaldia d'aquest Ajuntament. Hauran de presentar-la en el Registre General o bé en la forma prevista en l'article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
El termini serà de vint dies naturals comptadors a partir de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia