jueves, 20 de mayo de 2010

3 Auxiliar de la Policía local. ( C1 ). Bases. Ajuntament d' Agullent (Vall d'Albaida-València)

Edicte de l'Ajuntament d'Agullent sobre les bases i convocatòria de 3 places d'auxiliar de la policia local.
EDICTE
Per decret de l'Alcaldia núm. 42, de 21 d'abril de 2010, s'ha aprovat les bases i la convocatòria de tres places d'auxiliar de la Policia Local, corresponents a l'oferta d'ocupació pública 2008, següents:
"BASES PER A PROVISIÓ EN PROPIETAT DE TRES PLACES D'AUXILIAR DE LA POLICIA LOCAL, VACANTS EN LA PLANTILLA DE L'AJUNTAMENT D'AGULLENT, PER MITJÀ DE CONCURS-OPOSICIÓ LLIURE PER CONSOLIDACIÓ D'OCUPACIÓ D'ACORD AMB LA DISPOSICIÓ TRANSITÒRIA QUARTA DE LA LLEI 7/2007, REGULADORA DE L'ESTATUT BÀSIC DE L'EMPLEAT PÚBLIC.
1.Objecte de la convocatòria.- L'objecte de la present convocatòria és la provisió en propietat de tres places d'auxiliar de la Policia Local, vacants en la plantilla per mitjà de concurs-oposició lliure per consolidació d'ocupació, d'acord amb la disposició transitòria quarta de la llei 7/2007, reguladora de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.
Les dites places estan enquadrades en l'escala d'administració especial, subescala servicis especials, classe policia local i els seus auxiliars, escala bàsica, corresponent-li el grup C subgrup C1 de titulació.
2.2 Condicions dels aspirants. Per a ser admesos a la realització de les proves selectives, els aspirants hauran de reunir els següents requisits en la data en què acabe el termini de presentació d'instàncies:
- Ser espanyol.
- Estar en possessió del títol de batxiller superior, formació professional de segon grau, accés a majors de 25 anys o equivalent, o complides les condicions per a obtindre-ho en la data que finalitze el termini de presentació d'instàncies; l'equivalència haurà de ser reconeguda per l'administració competent i degudament acreditada en este sentit pels aspirants.
- No patir malaltia o defecte físic que impedisca l'exercici de les corresponents funcions i tindre una estatura mínima d'1,65 metres per als hòmens i 1,60 per a les dones.
- Coneixement de valencià, que s'acreditarà per mitjà d'un certificat o títol expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià o la convalidació, per este organisme de qualsevol altre títol, referit sempre al nivell elemental.
- Tindre complits 18 anys d'edat sense excedir l'edat de 30 anys. Només als efectes de l'edat màxima, es compensarà el límit amb els servicis prestats anteriorment com policia local o auxiliar de la policia local.
- No haver sigut separat per mitjà d'expedient disciplinari del servici de l'Estat, de les comunitats autònomes, de les entitats locals o de qualsevol altra institució jurídica pública, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques.
- Estar en possessió dels permisos que habiliten per a la conducció de vehicles de les classes B i A, que permeta la conducció de motocicletes amb unes característiques de potència que no sobrepassen els 25 KW, o una relació potència/pes no superior a 0,16KW/Kg.
3. Presentació d'instàncies i documentació annexa.-3.1. Les instàncies per a prendre part en la present convocatòria es dirigiran al senyor alcalde president d'este Ajuntament, podent utilitzar-se la instància model que s'inclou com a annex en estes bases i que es facilitarà en les oficines municipals o que es podrà descarregar de la pàgina web de la corporació (www.agullent.net). Les instàncies es presentaran en el Registre General, o en la forma que determina l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, durant el termini de 20 dies naturals, a partir del següent de la publicació de l'extracte d'esta convocatòria en el «Boletín Oficial del Estado».

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia