domingo, 30 de mayo de 2010

4 places d'administratiu pel procediment de concurs-oposició. ( C1 ). Bases. Ajuntament de Picanya (Horta Sud-València)

Edicte de l'Ajuntament de Picanya sobre bases que regiràn la convocatòria per a proveir en propietat quatre places d'administratiu pel procediment de concurs-oposició.
Dissabte, 29 de Maig de 2010 - BOP-València 126
És objecte de les presents bases, aprovades per Decret d'Alcaldia, la provisió en propietat de 4 places d'Administratiu de l'Escala d'Administració General, Subescala: Administrativa, Classe: Administratiu, Grup C de titulació de l'article 25 de la Llei 30/84, de 2 d'agost, equivalent al Grup de classificació professional corresponent al Subgrup C1.
El procediment selectiu serà el de CONCURS-OPOSICIÓ.
NORMES GENERALS.
1.-PLACES MÀXIMES A PROVEIR.- El Tribunal no podrà declarar que ha superat el procés selectiu un nombre de persones aspirants superior al de places convocades.
Els aspirants que no tinguen plaça i hagen superat la fase d'oposició formaran part de la borsa de treball derivada, que es regirà pel Reglament Regulador de la Bosses de Treball de l'Ajuntament de Picanya.
2.-REQUISITS DE LES PERSONES ASPIRANTS.- Per a ser admés al present procés selectiu per a accés a la funció pública local, serà necessari:
a) Posseir la nacionalitat espanyola o, tindre la nacionalitat d'un país membre de la Unió Europea o la de qualsevol d'aquells estats a què, en virtut de tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya, s'aplique la lliure circulació de treballadors en els termes en què esta es troba definida en el tractat constitutiu de la Unió Europea; ser cònjuge dels espanyols i dels nacionals d'altres estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguen separats de dret, o ser els seus descendents o els del seu cònjuge menors de 21 anys o majors de la dita edat que visquen a costa seu.
b) Tindre complits els 16 anys d'edat i no excedir l'edat màxima de jubilació forçosa.
c) Estar en possessió del Títol de Batxiller o Tècnic o en condicions d'obtindre'l en la data en què acabe el termini de presentació d'instàncies. En tot cas l'equivalència haurà de ser aportada per l'aspirant per mitjà de certificació expedida a este efecte per l'Administració competent en cada cas.
d) Posseir la capacitat física i psíquica necessària per a l'exercici de les funcions dels llocs de treball afectats.
e) No haver sigut separat per mitjà d'expedient disciplinari del servici de qualsevol de les Administracions o Institucions Públiques, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques.
3.-FORMA I TERMINI DE PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES.- Les instàncies per a prendre part en la present convocatòria es dirigiran a l'alcalde-president d'este Ajuntament, i es presentaran en el Registre General (Centre d'Informació i Gestió), o en la forma que determina l'article 38.4 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, durant el termini de 20 dies naturals, a partir del següent de la publicació de l'extracte d'esta convocatòria en el «Boletín Oficial del Estado».

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia