domingo, 30 de mayo de 2010

XXIII BIENNAL DE PINTURA VILA DE PATERNA 2010.

Anuncio del Ayuntamiento de Paterna sobre bases de la XXIII Biennal de Pintural Vila de Paterna 2010.
Sábado, 29 de Mayo de 2010 - BOP 126

Expediente: 17/10
Por Resolución de la Alcaldía Presidencia de fecha diez de mayo de dos mil diez, se ha venido a dictar el siguiente Decreto, con el número 2175, por el que se aprueban las bases que rigen la concesión de becas de trabajo e investigación a desarrollar en bibliotecas y/o agencias de lectura municipales , que en su parte resolutiva dice:
PRIMERO.- Aprobar las bases que han de regir la convocatoria de la XXIII Biennal de Pintura Vila de Paterna, para el ejercicio 2010, y que a continuación se transcriben:
BASES XXIII BIENNAL DE PINTURA VILA DE PATERNA 2010
PRIMER.- PARTICIPANTS. La XXIII Biennal de Pintura Vila de Paterna es convoca com a ajuda als jóvens artistes espanyols i estrangers que resideixen a l'Estat Espanyol, menors de 35 anys complits durant l'any de la convocatòria.
SEGON.- ADQUISICIÓ. L'Ajuntament de Paterna destina 7.200 euros per a la compra de les obres d'art que el jurat qualificador considere oportunes d'entre les que s'hagen seleccionat prèviament. Les obres, adquirides pel preu que estime l'autor, quedaran en propietat de l'Ajuntament de Paterna. S'aplicarà als premis la retenció prevista en la legislació vigent per concepte d'IRPF.
TERCER.- TÈCNICA. TEMA. Es podrà presentar una obra per cada artista. La tècnica a utilitzar, el tema i la realització, seran d'elecció lliure. La mida mínima serà de 80 cm i la màxima de 180 cm, en qualsevol dels costats. No s'admetran les obres protegides per cristall.L'obra presentada haurà d'anar acompanyada de la corresponent fitxa d'inscripció amb totes les dades correctes. A més, caldrà adjuntar-hi una fotocòpia del DNI o del NIE en el cas d'estrangers residents.
QUART.- ADMISSIÓ. El termini de presentació de les obres d'art serà del 14 de setembre al 15 d'octubre de 2010 (llevat de festius, dissabtes i diumenges), al GRAN TEATRE ANTONIO FERRANDIS, plaça de l'Exèrcit Espanyol, núm. 4, 46980 Paterna (València), tel. 96 138 90 70, en horari de 10 a 13 h i de 17 a 21 h. També podran ser enviades a la mateixa adreça amb els ports pagats i degudament identificades a través del Registre General de l'Ajuntament, en els registres auxiliars o en els llocs a què fa referència la Llei de Procediment Administratiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia