jueves, 25 de marzo de 2010

CONCURS DEL CARTELL DE LA FIRA DE TOTS SANTS 2010, de Cocentaina.

AJUNTAMENT DE COCENTAINA
EDICTE
La Junta de Govern Local de Cocentaina, va adoptar en sessió ordinària celebrada el 10 de març de dos mil deu, acord d’aprovació de les bases del concurs del cartell de la Fira de Tots Sants 2010, les quals es transcriuen a continuació d’acord amb allò disposat en l’article 9.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
«BASES DEL CONCURS DEL CARTELL DE LA FIRA DE TOTS SANTS 2010
1. Participants.-
Podran participar en el concurs tant artistes com dissenyadors, nacionals i estrangers, que estiguen interessats, be individualment o be en equip.
2. Tema.- L’assumpte de les obres haurà de ser la Fira de Tots Sants, els treballs han de ser originals i inèdits, que no s’hagen presentat en altres concursos i que no impliquen en tot o en part, còpia o plagi d’obres publicades, pròpies o d’altres artistes. Els autors seran responsables, davant de l’Ajuntament i davant de tercers, del compliment d’allò que s’ha establit en aquestes bases.
4. Retolació. Llegenda.- Els cartells han de contenir les llegendes següents:
«FIRA DE TOTS SANTS 2010»
«COCENTAINA, DEL 30 D’OCTUBRE A L’1 DE NOVEMBRE DE 2010"

«FUNDADA L’ANY 1346»
«FESTA DECLARADA D’INTERÉS TURÍSTIC AUTONÒMIC DE LA COMUNITAT VALENCIANA»
« www.firadecocentaina.org »
Logotips: «cavall de la fira», «marca turística – castell», «Agència Valenciana de Turisme», «Ajuntament de Cocentaina» (també la inscripció)
En la part posterior dels treballs ha de figurar un lema que servirà per a preservar la identitat de l’autor fins a la decisió del jurat. Cada concursant ha de presentar un sol treball.
5. Premi.- S’estableix un únic premi de 1.500 € per al cartell guanyador. A aquest import se li aplicarà la retenció corresponent a l’IRPF.
6. Presentació.- El termini finalitzarà el dia 9 de juliol de 2010 a les 14.00 hores
Els treballs s’han de presentar o enviar, en aquest cas, degudament embalats, en el Registre de l’Ajuntament de Cocentaina, situat a la plaça de la Vila, 1 (03820) Cocentaina -Alacant-; en dies hàbils (excepte dissabte) de 9.00 a 14.00 hores, on s’expedirà, si és el cas, un rebut acreditatiu d’haverlo presentat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia