miércoles, 21 de abril de 2010

15 peons d'oficis múltiples,(contractació laboral temporal) anys 2010 i 2011; i 5 Agents Policia Local. Ajuntament de Sueca (Ribera Baixa-València)

Anunci de l'Excel·lentíssim Ajuntament de Sueca sobre convocatòria i bases per a la selecció de cinc funcionaris interins, agents de la Policia Local, per a l'època estival 2010.
ANUNCI

La Junta de Govern Local, de l'Excm. Ajuntament de Sueca, en sessió ordinària celebrada el dia 29 de març de 2010, va aprovar les bases següents:
Convocatòria i bases per a la selecció de cinc funcionaris interins, agents de la Policia Local, per a l'època estival.
Primera.- És objecte de la present convocatòria la selecció de cinc funcionaris interins, per a l'època estival, vacants en la plantilla d'este Ajuntament, i enquadrades en l'Escala d'Administració Especial Subescala: Servicis Especials. Classe: Policia Local. Escala: Bàsica. Categoria: agent. Grup: C. Subgrup: C1. La present convocatòria tindrà vigència per a l'any 2010.
De produïr-se més places vacants durant el procés de selecció, aquestes places d'estiu es cobriran per mitjà d'una borsa de treball que es constituirà a este efecte, tras la finalització del procés de selecció esmentat, la qual tindrà validessa per l'any actual.
Segona.- El procediment de selecció s'efectuarà per mitjà de concurs oposició, i es farà públic mitjançant anunci en els mitjans de comunicació local, tauler d'edictes i BOPV.
Tercera.- Per a prendre part en el procediment de selecció, serà necessari que els aspirants reunisquen en la data de terminació del termini de presentació d'instàncies els requisits següents:
-Tindre la nacionalitat espanyola.
-Estar en possessió del títol de batxiller superior o equivalent o complides les condicions per a obtindre-ho en la data que finalitze el termini de presentació d'instància.
-No patir malaltia o cap defecte físic que impedisca l'exercici de les funcions, d'acord amb els quadres d'exclusions mèdiques que s'establisquen, i tindre una estatura mínima d'1'65 metres els hòmens i 1'60 les dones.
-Tindre complits setze anys, sense excedir l'edat de trenta anys. Només als efectes de l'edat màxima, es compensarà el límit amb els servicis prestats anteriorment a l'Administració Local com a Policia Local o Auxiliar de Policia Local.
-No haver sigut separat, per mitjà d'expedient disciplinari, del servici de l'Estat, de les comunitats autònomes o de les entitats locals, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques.
-Estar en possessió dels permisos que habiliten per a la conducció de vehicles de les classes B i que permeten la conducció de motocicletes amb unes característiques de potència que no sobrepassen els 25 KW o una relació potència/pes no superior a 0'16 KW/Kg.
Quarta.- Les instàncies sol·licitant prendre part en les proves que es celebren, adjuntaran el certificat mèdic oficial per a comprovar que els aspirants reunixen els requisits que s'establixen en l'annex II de l'Ordre de 23 de novembre de 2005, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, per la qual s'establixen els criteris mínims per a la selecció dels Policies locals de la Comunitat Valenciana en les proves físiques, psicotècniques i reconeixement mèdic.
Les instàncies es dirigiran al senyor alcalde-president de la Corporació i es presentaran en el Departament d'Informació i Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, en horari de 8 a 14 hores, i en el termini de 10 dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la seua publicació en el BOPV. [del 22 d'ABRIL al 5 de MAIG de 2010, a.i.] Als efectes previstos en esta base quarta, no es consideraran com a dies hàbils els dissabtes.

Edicte de l'Excel·lentíssim Ajuntament de Sueca sobre convocatòria i bases per a la contractació laboral temporal de 15 peons d'oficis múltiples, anys 2010 i 2011.
EDICTE

La Junta de Govern Local, de l'Excm. Ajuntament de Sueca, en sessió ordinària celebrada el 29 de març de 2010, va aprovar les bases següents:
Convocatòria i bases per a la contractació laboral temporal de 15 peons d'oficis múltiples.
Primera.- És objecte de la present convocatòria la contractació laboral temporal de 15 peons d'oficis múltiples, vacants en la plantilla de personal vigent. La present convocatòria tindrà una vigència de dos anys, 2010 i 2011, ambdós inclosos.
Segona.- La selecció s'efectuarà pel procedimient de concurs oposició i es farà pública a través d'anuncis en els mitjans de comunicació local, tauler d'edictes i publicació en el BOPV.
Tercera.- Les instàncies dirigides al senyor alcalde-president, es presentaran en el DIAC, de 8 a 14 hores, en el termini de 10 dies hàbils, a partir de l'endemà a la seua publicació en el BOPV, [del 22 d'ABRIL al 5 de MAIG de 2010, a.i.] als efectes previstos en esta base tercera, no es consideraran com a dies hàbils els dissabtes.
Els aspirants hauran de fer constar en la seua instància que reunixen, els requisits següents:
a) Ser espanyol o membre d'un país de la CEE i tindre complits setze anys i no excedir, si es el cas, de l'edat màxima de jubilació forçosa.
b) Per a accedir a esta plaça en el que el grup no està previst a l'art. 76 de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, no s'exigix estar en possessió de cap de les titulacions previstes en el sistema educatiu, classificat segons la disposició addicional sèptima del referit Estatut com altres Agrupacions Professionals sense requisit de titulació.
c) No patir malatia o defecte físic que impedisca l'exercici de les corresponents tasques.
d) No haver sigut separat per mitjà d'expedient disciplinari del servici a l'Estat, Comunitats Autònomes o Entitats Locals, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques.
e) No estar sotmés en causa vigent d'incapacitat o incompatibilitat.
Les instàncies hauran d'anar acompanyades de la documentació acreditativa dels mèrtis que al·legue l'aspirant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia