domingo, 25 de abril de 2010

2 DUE/ATS, 6 Auxiliars de Clínica, 14 Socorristes i 4 Socorristes/Patrons d'embarcació ( 3 mesos ). Ajuntament de Sueca (Ribera Baixa-València)

Sábado, 24 de Abril de 2010 - BOP 96
Ajuntament de Sueca (Ribera Baixa-València)
Convocatòria i bases per a la contractació amb caràcter laboral temporal de 2 ATS o DUE.
Primera.- És objecte d'esta convocatòria la contractació laboral temporal de dos ATS o DUE, per a realitzar les tasques d'ajudant tècnic sanitari o diplomat universitari en infermeria en les postes sanitàries, durant un període de tres mesos, compresos aproximadament, des de la 2a quinzena de juny fins a la 1a quinzena de setembre, inclusivament. La present convocatòria tindrà una vigència de dos anys, 2010 i 2011, ambdós inclusivament.
Segona.- La selecció s'efectuarà per mitjà del procediment de concurs-oposició, i es farà pública per mitjà d'anunci en els mitjans de comunicació local, tauler d'edictes i BOPV.
Requisits.-Els aspirants faran constar en la instància que reunixen els requisits següents:
a)
Ser espanyol o membre d'un país de la CEE i tindre complits els setze anys d'edat i no excedir, si és el cas, de l'edat màxima de jubilació forçosa.
b) Estar en possessió del títol d'ATS o DUE.
c) No patir malaltia o defecte físic que impedisca l'exercici de les corresponents tasques.
d) No haver sigut separat per mitjà d'expedient disciplinari del servici a l'Estat, comunitats autònomes o entitats locals, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques.
e) No estar sotmés en causa d'incompatibilitat o incapacitat de les establides en les disposicions vigents.Les instàncies hauran d'anar acompanyades de la documentació acreditativa dels mèrits que al·legue l'aspirant.

Convocatòria i bases per a la selecció i contractació laboral de 6 auxiliars de clínica per a les postes sanitàries.
Primera.- És objecte d'esta convocatòria la selecció i contractació laboral temporal de sis auxiliars de clínica, per a la prestació dels servicis com a tal en les postes sanitàries, durant un període de tres mesos, comprés aproximadament, des de la 2a quinzena de juny fins a la 1a quinzena de setembre, inclusivament. La present convocatòria tindrà una vigència de dos anys, 2010 i 2011, ambdós inclosos.
Segona.- La selecció s'efectuarà per mitjà del procediment de concurs-oposició, i es farà pública per mitjà d'anunci en els mitjans de comunicació local, tauler d'edictes i publicació en el BOPV.
Requisits.- Els aspirants faran constar en la instància que reunixen els requisits següents:
a) Ser espanyol o membre d'un país de la CEE i tindre complits els setze anys d'edat i no excedir, si és el cas, de l'edat màxima de jubilació forçosa.
b) Estar en possessió del titul de FPI auxiliar de clínica o auxiliar d'infermeria.
c) No patir malaltia o defecte físic que impedisca l'exercici de les corresponents tasques.
d) No haver sigut separat per mitjà d'expedient disciplinari del servici a l'Estat, comunitats autònomes o entitats locals, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques.
e) No estar sotmés en causa vigent d'incapacitat o incompatibilitat.Les instàncies hauran d'anar acompanyades de la documentació acreditativa dels mèrits que al·legue l'aspirant.

Convocatòria i bases per a la selecció de 14 socorristes i de 4 socorristes / patrons d'embarcació.
Primera.- És objecte de la present convocatòria la selecció de catorze socorristes i quatre socorristes/patrons d'embarcació, per a la realització dels servicis de socorrisme, salvament i vigilància en les platges d'este terme municipal, durant un període de tres mesos, comprés aproximadament, des de la 2a quinzena de juny fins a 1a quinzena de setembre, incloses. La present convocatòria tindrà una vigència de dos anys, 2010 i 2011, ambdós inclusivament, condicionada la mateixa a la superació d'unes proves de suficiència pels aspirants, que haurà de realitzar-se abans de l'inici de la segona temporada estival en la primavera de l'any 2011.
En la sol·licitud hauran d'especificar si a més de socorristes, opten també a socorristes/patrons d'embarcació.
Requisits.- Els aspirants hauran de fer constar en la seua instància que reunixen, els requisits següents:
a) Ser espanyol o membre d'un país de la CEE, i tindre complits els setze anys d'edat i no excedir, si és el cas, de l'edat màxima de jubilació forçosa.
b) Estar en possessió del títol de graduat escolar o equivalent.
c) No patir malaltia o defecte físic que impedisca l'exercici de les corresponents tasques.
d) No haver sigut separat per d'expedient disciplinari del servici a l'Estat, Comunitats Autònomes o Entitats Locals, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques.
e) No estar sotmés en causa vigent d'incapacitat o incompatibilitat.
f) Estar en possessió del títol nàutic de patró per a la navegació bàsica a motor (només aquells aspirants que es presenten per a la selecció de socorristes/patrons d'embarcació).
g) Estar en possessió del títol de socorrista aqüàtic expedit per la Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme, o federacions territorials, o títol de socorrista aqüàtic expedit per la Creu Roja Espanyola, o títol equivalent de més de 120 hores homologats.
Les instàncies hauran d'anar acompanyades de la documentació acreditativa dels mèrits que al·legue l'aspirant.

DISPOSICIONS COMUNES:
Tercera.- Les instàncies dirigides al senyor alcalde-president es presentaran en el DIAC, de 8 a 14 hores, i en el termini de 10 dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació en el BOPV. [del 25 d'ABRIL al 7 de MAIG de 2010, a.i.]
Pàgina web " www.sueca.es .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia