viernes, 16 de abril de 2010

Xàbia Viva convoca el primer concurs de relats breus

Xàbia Viva : Ier concurs de relats breus (amateurs)
L'accés a la lectura, la literatura i la informació és un dret democràtic i una necessitat social. La lectura permet compartir idees, pensaments i experiències, i en definitiva, créixer com a persones. A més, per poder exercir els seus drets, una persona necessita rebre i saber interpretar la informació sobre el seu entorn.

Un dels objectius més importants de l'Associació Xàbia Viva és fomentar la cultura a Xàbia. Convocant este concurs "volem fomentar la lectura, l'escriptura i la creativitat".

El concurs naix amb dos categories, una local i l'altra general, amb una clara intenció de donar-li difusió a través de la cultura al nostre poble, Xàbia.

Podran participar persones de totes les edats de tot el món. Els relats hauran de tindre un màxim de 600 paraules podent triar la temàtica que es preferisca: terror, amor, erotisme, suspens, policial, aventura, juvenil, infantil, …

El 14 de maig serà l'últim dia per a poder entregar els relats via email a la direcció xabiaviva@gmail.com, per correu ordinari a l'apartat de correus 196 de Xàbia o en persona en la seu de la Fundació Cirne.

Xàbia Viva anima a tot el món a participar ja que "no és un concurs per a escriptors professionals, sinó que es tracta d'un concurs popular dirigit a la gent amb ganes de posar a prova les seues habilitats en la creació literària".

Els premiats aconseguiran des d'un cap de setmana en l'hotel amb més encant de Xàbia, Hotel Triskel, fins a un SPA Experiences en l'Hotel Marriot.

Este concurs compta amb la inestimable ajuda de la Fundació Cirne, que oferiran als premiats un lot de llibres de gran valor. Les bases del concurs poden ser consultades en el blog: http://xabiaviva.blogspot.com/ (també clikant-hi al títol del 'post')

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia