viernes, 2 de octubre de 2015

bases generals i la convocatòria de la prova de renovació de l’acreditació del personal del Servei Específic d’Admissió.


1. Objecte i àmbit d’aplicació. 1. És objecte de la present resolució la regulació de les bases així com la convocatòria de la prova per a la renovació de l’acreditació individual per a l’exercici de les funcions pròpies del Servei Específic d’Admissió.

2. En virtut de la present resolució, queda convocada la prova per a la renovació de l’esmentada acreditació.
3. La prova s’efectuarà a les 10.00 hores del dia 25 de novembre de 2015 en convocatòria única, a realitzar a les ciutats d’Alacant, Castelló de la Plana i València.
Els llocs de realització de les proves són els següents:
– Província d’Alacant: dependències del CdT, Centre de Turisme Alacant. Adreça: carrer Mont Tossal, s/n, d’Alacant.
– Província de Castelló: dependències de la Delegació del Consell a Castelló (Casa dels Caragols). Adreça: carrer Major, núm. 78, de Castelló de la Plana.
– Província de València: dependències de l’Escola Valenciana d’Estudis de la Salut (EVES). Adreça: carrer Juan de Garay, núm. 21, de València.
2. Aspirants convocats
1. Queden convocats a la realització de la prova els aspirants declarats aptes en la Resolució de 12 de desembre de 2011, de la Direcció General de Seguretat i Protecció Ciutadana.
2. Estan convocats, així mateix, els aspirants declarats aptes en la Resolució de 16 de juliol de 2009, Resolució de 18 de gener de 2010, Resolució de 26 de juliol de 2010, Resolució de 30 de desembre de 2010 i Resolució de 3 de maig de 2011 referents a les convocatòries de juny de 2009, desembre de 2009, juliol de 2010, desembre de 2010 i abril de 2011, que no van poder presentar-se a les respectives proves de renovació.
3. Els aspirants, excepte declaració en contra indicada de manera expressa en la sol·licitud a què es refereix l’article següent, efectuaran la prova de renovació en la seu de la província on van realitzar la prova avaluadora.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia