sábado, 30 de enero de 2016

borsa de treball d'enginyers/eres tècnics/iques industrials (A2), del Consell Insular d’Eivissa

Primera.- És objecte d’aquesta convocatòria la creació d’una borsa d'enginyers/eres tècnics/iques industrials, grup A, subgrup A2, de l’article 76 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, pertanyents a l’escala d’administració especial, subescala tècnica, classe mitjana, per cobrir, interinament o temporalment, les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina que siguin necessàries al Consell Insular d’Eivissa.
Segona.- Aquesta selecció es regirà per les prescripcions contingudes en aquesta convocatòria específica i, en allò que no s’hi prevegi, per les Bases generals que regiran les proves selectives per cobrir interinament i amb caràcter urgent, places vacants de personal del Consell Insular d’Eivissa, publicades al BOCAIB núm. 75, del dia 23 de juny de 1992.
Tercera.- Requisits de les persones aspirants. A més de tots i cada un dels requisits exigits a les Bases generals, les persones aspirants hauran de complir els següents:
a) Tenir la nacionalitat espanyola o alguna altra en els casos que d’acord amb l’article 57 de l’EBEP permeti l’accés a l’ocupació pública. En aquest darrer cas, per a les persones aspirants que no posseeixin la nacionalitat espanyola i del seu origen no se’n desprèn el coneixement de la llengua castellana, han d’acreditar-ne el coneixement mitjançant l’aportació del diploma espanyol com a llengua estrangera, regulat en el RD 1137/2002, de 31 d’octubre; o del certificat d’aptitud d’espanyol per a estrangers, expedits per les escoles oficials d’idiomes o mitjançant l’acreditació que estan en possessió d’una titulació acadèmica espanyola expedida per l’òrgan oficial competent en el territori espanyol, o bé mitjançant la superació d’una prova específica que acrediti que tenen el nivell adequat de comprensió i d’expressió oral i escrita en aquesta llengua.
b) Tenir 16 anys d’edat complits i no haver arribat a l’edat de jubilació forçosa.
c) No haver estat separades, mitjançant expedient disciplinari, del servei de cap administració pública, dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes; ni trobar-se inhabilitades de forma absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l’accés al cos o escala de funcionari, en el cas que haguessin estat separades, inhabilitades o acomiadades disciplinàriament. En el cas de nacionals d’un altre estat, no trobar-se inhabilitades o en situació equivalent ni haver estat sotmeses a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu estat i en els mateixos termes, l’accés a una ocupació pública.
d) Haver satisfet els drets d'examen en la següent forma:
Les persones aspirants hauran d'acompanyar a la sol·licitud el document acreditatiu d'haver abonat 24,04 euros per drets d'examen, mitjançant model d'autoliquidació que figura a la pàgina web del Consell Insular d'Eivissa.
La sol·licitud s'ha d'acompanyar amb el resguard original de l'ingrés efectuat.
En cap cas, la sola presentació del justificant d'ingrés dels drets de participació suposarà la substitució del tràmit de presentació, en temps i forma, de la sol·licitud de l'òrgan expressat en aquestes bases.
Així mateix, la falta d'abonament d'aquestos drets durant el termini de presentació de sol·licituds, no serà esmenable i determinarà l'exclusió de les persones aspirants.
Els drets d'examen seran reintegrats a les persones aspirants excloses, per causes no imputables a aquestes, sempre que formulin la reclamació corresponent. La devolució s'efectuarà una vegada finalitzat el procés selectiu.
e) Tenir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguin necessàries per a l’exercici de les funcions de la plaça a proveir.
f) Estar en possessió del títol universitari d'enginyeria tècnica industrial.
g) Acreditar el requisit de coneixements de llengua catalana, nivell B2 (nivell avançat), de conformitat amb la Llei 9/2012, de 19 de juliol, de modificació de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.
Aquests coneixements han de ser acreditats mitjançant l’aportació del títol o certificat oficial corresponent, expedit per la Direcció General de Cultura i Joventut del Govern de les Illes Balears o equivalències previstes.
La no acreditació d’aquest requisit obligarà les persones aspirants a la superació d’una prova específica que acrediti el nivell B2 de coneixements de llengua catalana.
Aquests requisits s’hauran de tenir el dia de finalització del termini per a la presentació de sol·licituds i durant tot el procés selectiu.
Quarta.- Presentació de sol·licituds. Les sol·licituds, dirigides a la Presidència, es presentaran al Registre General del Consell, durant el termini de 10 dies naturals comptats a partir del dia següent al de la publicació d’aquesta convocatòria al BOIB.{del 29 de gener al 8* de febrer de 2016, a.i.}
Les persones aspirants hauran de manifestar a les sol·licituds que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides a la base 2a de les bases generals i en la base 3a de les específiques.
Totes les persones aspirants que vulguin prendre part en aquest procés selectiu hauran d'acompanyar a les sol·licituds les certificacions, els justificants originals o les còpies compulsades dels mèrits a valorar en la fase de concurs. No seran valorats els mèrits al·legats i no justificats en la forma indicada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia