sábado, 3 de octubre de 2015

borses de treball permanents de conductors/es i cobradors/es del Tren turístic, repartidors/es, auxiliars informadors/es i informadors/es, del Patronat Municipal de Turisme de Salou.

El regidor delegat de Turisme, mitjançant decret número PAT/63/2015 de data 9 de setembre de 2015, ha aprovat la modificació de les bases genèriques i els seus annexos específics corresponents per a cinc categories: conductors/es i cobradors/es del Tren turístic, repartidors/es, auxiliars informadors/es i informadors/es, de les borses de treball permanents del Patronat Municipal de Turisme de Salou. Aquestes bases es poden consultar al BOPT i també al Taulell d’Edictes de la Corporació, www.salou.cat i/o a la web del Patronat de Turisme de Salou, www.visitsalou.eu
Les sol·licituds per prendre part en aquest procés s’han de presentar segons indiquen les bases genèriques i les específiques de cadascuna de les borses creades, DE MANERA PERMANENT.
Els documents necessaris per participar, la manera i lloc de presentar les sol·licituds ho podeu consultar a les BASES GENÈRIQUES I als ANNEXOS ESPECÍFICS publicats al BOPT i al Tauler d’edictes de la Corporació. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia